ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Τουρκ Τέλεκομ ο Γκάμπριελ

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μόλις μια μέρα στο ταμείο ανεργίας έμεινε ο Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκ Τέλεκομ. Μονοετές συμβόλαιο για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Superfoods.

Μία μέρα έμεινε χωρίς ομάδα ο Κένι Γκάμπριελ, αφού βρήκε με συνοπτικές διαδικασίες τον επόμενο σταθμό της καριέρας του - μετά το "διαζύγιο" με τον Παναθηναϊκό Superfoods . Ο 29χρονος φόργουορντ αποχώρησε από το "τριφύλλι" τυπικώς το βράδυ της Κυριακής (24/6) και μία μέρα αργότερα ήρθε σε συμφωνία με την Τουρκ Τέλεκομ για μονοετή συνεργασία.

Η διετία που βρέθηκε στον Παναθηναϊκό Superfoods, σε συνδυασμό με το καλό όνομα που έχει φτιάξει στην Τουρκία (διέπρεψε ως παίκτης της Καρσίγιακα από το 2014 έως το 2016, όπου κατέκτησε μάλιστα τον τίτλο του πρωταθλητή), έπαιξαν τον ρόλο τους προκειμένου να βρει μια εξαιρετική πρόταση από τη γειτονική χώρα.

Η συμφωνία με την Τουρκ Τέλεκομ (θα παίξει του χρόνου στο EuroCup) θα του αποφέρει το ποσό των 650.000 δολαρίων για ένα χρόνο. Θυμίζουμε ότι -εκτός των άλλων- εισέπραξε άλλες 50.000 δολάρια ως αποζημίωση από τον Παναθηναϊκό Superfoods, για να λύσει το συμβόλαιό του.

Στην Τουρκ Τέλεκομ ο Γκάμπριελ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ