ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Κιλπάτρικ: "Δέχτηκα μόλις μου τηλεφώνησε ο Πιτίνο"

Στην Αθήνα ο Κιλπάτρικ: "Δέχτηκα μόλις μου τηλεφώνησε ο Πιτίνο"

Ο Σον Κιλπάτρικ έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του και "υποκλίθηκε" στον Ρικ Πιτίνο.

Ο Σον Κιλπάτρικ λίγο μετά τις 16:10 της Παρασκευής (11/1) πάτησε επί ελληνικού εδάφους και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε με ενθουσιασμό για τη μετακόμιση του στην Ελλάδα, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ρικ Πιτίνο.

"Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με μεγάλο πρεστίζ. Οι φίλαθλοι είναι υπέροχοι και ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλούς φιλάθλους. Ίσως να μην έχεις άλλη ευκαιρία να αγωνιστείς μπροστά τους. Ήθελα να έχω αυτή την ευκαιρία. Θέλω να παίξω μπροστά στους φιλάθλους και μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες", είπε ο 29χρονος γκαρντ, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Ρικ Πιτίνο:

"Είναι ένας σπουδαίας προπονητής. Ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ. Ήθελα να αγωνιστώ για έναν θρυλικό προπονητή. Με το που με πήρε τηλέφωνο, δεν το σκέφτηκα και του είπα πως «έρχομαι». Ο προπονητής μου στο Σινσινάτι, Μικ Κρόνι μού είπε πως θα λατρέψω το πώς θα με προπονεί".

Στην Αθήνα ο Κιλπάτρικ: "Δέχτηκα μόλις μου τηλεφώνησε ο Πιτίνο"

Για το αν έχει παρακολουθήσει αγώνες της EuroLeague, τόνισε "πως παρακολούθησα παιχνίδια κατά την διάρκεια της πτήσης. Οι ομάδες έχουν χαρακτήρα και παίζουν ομαδικά. Αυτό θα με βοηθήσει και όταν γυρίσω στις ΗΠΑ".

Για το πώς προσδιορίζει τα χαρακτηριστικά, ανέφερε: "Είμαι λίγο διαφορετικός παίκτης. Δεν θέλω να με βάζω σε κατηγορίες. Παίζω διαφορετικά. Μπορώ να σουτάρω και να σκοράρω. Αυτό είναι το στυλ μου και πιστεύω πως ταιριάζει στην EuroLeague".

Επίσης, ανέφερε πως "όταν έχεις προσδοκίες, περιορίζεσαι. Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και να βοηθάω την ομάδα να γίνεται καλύτερη. Θέλω να κατακτήσω τίτλους. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι".

Στην Αθήνα ο Κιλπάτρικ: "Δέχτηκα μόλις μου τηλεφώνησε ο Πιτίνο"

Τέλος, ρωτήθηκε για την κατάσταση που βρίσκεται και το πότε θα αγωνιστεί, δήλωσε: " Είμαι σε φόρμα. Δεν έχω αμφιβολίες για το παιχνίδι μου. Θέλω να βελτιώνομαι, έκανα προπονήσεις και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Αν μπορούσα, θα έπαιζα και απόψε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ