ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Γκιστ

Στην Αθήνα ο Γκιστ
INTIME SPORTS

Έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου, ο Τζέιμς Γκιστ στην Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό. Στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΚΑΟΔ

Το απόγευμα του Σαββάτου (22/12) πάτησε το πόδι του στο "Ελ. Βενιζέλος" ο Τζέιμς Γκιστ ο οποίος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Άντι Πάνκο. Οι δύο παίκτες ακολούθησαν βίους αντίθετους κι έτσι ο Γκιστ θα αγωνίζεται πλέον στον Παναθηναϊκό και ο Πάνκο στη Μάλαγα.

Ο Τζέιμς Γκιστ συνοδευόταν από τη σύζυγό του και τον σκύλο τους και μετά το αεροδρόμιο, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΚΑΟΔ, με απαραίτητη πρώτη στάση το ξενοδοχείο του.

"Είμαι ενθουσιασμένος. Νιώθω καλά που ήρθα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Είμαι λίγο κουρασμένος από το ταξίδι, αλλά ξέρω με τον καιρό θα προσαρμοστώ και θα μπορώ να βοηθήσω την καινούρια μου ομάδα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Τζέιμς Γκιστ και συμπλήρωσε:

"Η αλήθεια είναι ότι με εξέπληξε το γεγονός πως μετά τις επαφές που είχαμε το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε και πάλι για μένα, αλλά αυτό με έκανε πάρα πολύ χαρούμενο, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία έστω και με μερικούς μήνες καθυστέρηση να αγωνιστώ σε μια τεράστια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, με πολύ καλούς παίκτες, καλό προπονητή και εξαιρετικούς φιλάθλους. Είναι μια ομάδα παγκοσμίου φήμης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ