ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα και ο Γκάμπριελ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ 2017 / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ 2017 / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κένι Γκάμπριελ έφτασε το απόγευμα στην Αθήνα και έθεσε εξ' αρχής ψηλά τον πήχη για τον Παναθηναϊκό Superfoods την επερχόμενη σεζόν (VIDEO).

Λίγες ώρες μετά τον Μάρκους Ντένμον, τον Ματ Λοτζέσκι και τον Ζακ Ογκαστ, ήταν η σειρά και του Κένι Γκάμπριελ να πατήσει ελληνικό έδαφος. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που έχει ανανεώσει από τις 28 Ιουνίου το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, έφτασε το απόγευμα στην Αθήνα μέσω Φρανκφούρτης, έπειτα από πολύωρη πτήση από τις ΗΠΑ και έθεσε εξ αρχής ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν: την κατάκτηση της Turkish Airlines EuroLeague.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω στην Ελλάδα και θα παίξω και φέτος για τον Παναθηναϊκό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να είμαι παίκτης αυτής της μεγάλης ομάδας. Είναι πάρα πολύ όμορφα τα συναισθήματά μου. Πραγματικά νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι μέλος ενός τεράστιου κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό. Και αυτό που θέλω για την νέα σεζόν είναι να πετύχουμε ότι δεν καταφέραμε πέρσι. Να πάρουμε το Ευρωπαϊκό. Ξέρω ότι θέλει πάρα πολλή δουλειά, αλλά γι αυτό είμαστε εδώ. Για να το πετύχουμε. Άλλωστε το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα είναι για να πάρει την Ευρωλίγκα" τόνισε αρχικά ο Γκάμπριελ.

"Νιώθω πιο έτοιμος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση"

" Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Τσάβι Πασκουάλ θέλησε να με κρατήσει στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια και επίσης είμαι ευγνώμων στον κύριο Γιαννακόπουλο. Σαφώς και τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με την περασμένη σεζόν, την πρώτη μου στην ομάδα. Νιώθω πιο έτοιμος, νιώθω να έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είμαι έτοιμος να εκμεταλλευτώ την νέα μεγάλη ευκαιρία που έχουν μπροστά μου" συνέχισε ο Αμερικανός φόργουορντ.

" Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, να κάνουμε ότι μας πει ο προπονητής μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα. Παιχνίδι-παιχνίδι, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Εγώ είμαι στον ομάδα για να κάνω ότι χρειαστεί. Για να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Αυτό έκανα πάντα, αυτό κάνω και τώρα. Αυτό έκανα και πέρσι. Στο μυαλό όλων μας τώρα είναι η προετοιμασία. Η περίοδος αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική μιας και βάζουμε τις βάσεις για τη συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ