ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη Nova τα "πράσινα" φιλικά στην Κίνα

Στη Nova τα "πράσινα" φιλικά στην Κίνα
INTIME SPORTS

Τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού και τα δύο φιλικά που θα δώσει στη Κίνα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι Έλληνες φίλαθλοι μέσα από τα κανάλια Novasports

Δείτε ζωντανά και αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της Nova τη Δευτέρα 28/09 και την Τετάρτη 30/09 τους αγώνες προετοιμασίας του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Κίνα και τα κανάλια Novasports θα μεταφέρουν την εικόνα από την ασιατική χώρα! Οι φίλοι του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά δύο φιλικούς αγώνες προετοιμασίας με κινεζικές ομάδες, στο πλαίσιο της σειράς των αγώνων Euroleague World Tour 2015 που διοργανώνει ανά τον κόσμο η Euroleague Basketball.

Οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 14.35 τη Zhejiang Lions. O αγώνας θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 15.00 η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, θα αναμετρηθεί με την Guangdong Tigers. Το παιχνίδι θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Και οι δύο αγώνες θα προβληθούν από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, καθώς και από το Web TV το www.novasports.gr (διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova). Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ