ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη δωδεκάδα του ντέρμπι ο Καλάθης

BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικ Καλάθης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Πέμπτης (8/6) και αναμένεται να βρίσκεται στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού Superfoods για τον τέταρτο τελικό, παρά τον πυρετό που τον ταλαιπωρεί.

Ο υψηλός πυρετός εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα για τον Νικ Καλάθη εν όψει του τέταρτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League (8/6, 21:00), πλην όμως δεν μοιάζει ικανός να τον κρατήσει εκτός αγώνα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Πέμπτης και αναμένεται να βρίσκεται στη δωδεκάδα των "πρασίνων" για τη μονομαχία με τον Ολυμπιακό.

Στο ΟΑΚΑ, το "τριφύλλι" παίζει τα ρέστα του για ανατροπή σκηνικού στους τελικούς και ανάκτηση των σκήπτρων, με τον Νικ Καλάθη να εξηγεί με κάθε τρόπο πως θέλει να βρίσκεται στην αποστολή. Κάτι που αναμένεται να γίνει, δεδομένης άλλωστε της κρισιμότητας της αποψινής αναμέτρησης.

Όπως είναι λογικό βέβαια, είναι ερωτηματικό η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται, αφού ο οργανισμός του είναι αρκετά εξασθενημένος, όπως επίσης και ο χρόνος συμμετοχής του στο ντέρμπι, με τον Τσάβι Πασκουάλ να αναπροσαρμόζει τα πλάνα του μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ