ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Stand by ο Λάζερικ Τζόουνς

Stand by ο Λάζερικ Τζόουνς
INTIME SPORTS

Το σαφάρι για την εύρεση του γκαρντ που αναζητά ο Παναθηναϊκός συνεχίζεται, με τους "πράσινους" να έχουν στην... αναμονή τον Λάζερικ Τζόουνς. Ποιος είναι ο 25χρονος πλέι μέικερ, που έχει φορέσει τη φανέλα του ΚΑΟΔ.

Οι ώρες περνούν κι ο Παναθηναϊκός δεν έχει σημειώσει ουσιαστική πρόοδο στο κομμάτι της αναζήτησης του παίκτη που θα έρθει για να κλείσει την "τρύπα" στην περιφέρεια. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κι οι συνεργάτες του εξετάζουν ενδελεχώς μία - μία τις περιπτώσεις που τους προτείνονται, πλην όμως δεν έχουν βρει ακόμη κάτι που να ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Εξ ου κι η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί μέχρι στιγμής.

Η ουσία είναι άλλωστε πως οι "πράσινοι" δεν πρόκειται να πάρουν παίκτη, που δεν πληροί -σε μέγιστο βαθμό- τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί. Ήτοι, να είναι καλός αμυντικός και να έχει ως προτεραιότητά του τη δημιουργία στο μπροστινό μέρος του παρκέ. Τα ονόματα "πέφτουν βροχή" στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δίχως όμως να έχει προχωρήσει κάποια περίπτωση σε τέτοιο βαθμό που να θεωρηθεί πως υπάρχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Αυτός που πάντως είναι πιο εύκολο να έρθει στη χώρα μας για να φορέσει τη φανέλα του "τριφυλλιού" είναι ο Λάζερικ Τζόουνς, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΚΑΟΔ (2013-'14). Ο απόφοιτος του UCLA αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα στην D-League με τα χρώματα των Iowa Energy. Εκεί άλλωστε, στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ, έχει επικεντρώσει την προσοχή του ο Παναθηναϊκός όπως ανέφερε το Sport24.gr από χθες (18/11).

Πλην όμως δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό, ούτε είναι το δέον να μπούμε σε ονοματολογία. Ο λόγος είναι απλός και ξεκάθαρος: ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν έχει επιλέξει ακόμη τον "εκλεκτό" του, οπότε από εκεί κι έπειτα όλα τα άλλα μικρή σημασία έχουν. Πρόδηλο είναι πάντως πως όσο το δυνατόν συντομότερα κλείσει η όποια μεταγραφή, τόσο το καλύτερο προκειμένου ο παίκτης να εγκλιματιστεί και να αρχίσει να μαθαίνει τα καθέκαστα στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ