Στα χέρια του Βασιλειάδη η πρόταση - μελέτη για το ΟΑΚΑ

Στα χέρια του Βασιλειάδη η πρόταση - μελέτη για το ΟΑΚΑ

Νέα συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, είχε την Παρασκευή (26/5) ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, με θέμα συζήτησης το ΟΑΚΑ.

Οι διεργασίες από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τη χρήση του ΟΑΚΑ συνεχίζονται, με τον Τάκη Τριαντόπουλο να έχει την Παρασκευή (26/5) νέο ραντεβού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του "τριφυλλιού" παρέδωσε στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης μια αναλυτική πρόταση - μελέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκούς Superfoods, για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια. Μέσα σε περίπου 250 σελίδες, οι "πράσινοι" παρουσιάζουν το πλήρες πλάνο ανάπτυξης που έχουν ετοιμάσει για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, το οποίο περιλαμβάνει την αναβάθμιση της κεντρικής σάλας, την ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων και τη δημιουργία ενός νέου υπερσύγχρονου προπονητηρίου, όπως επίσης τη δημιουργία μουσείου, συνεδριακού κέντρου και καταστημάτων στον περιβάλλοντα χώρο.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα, ενώ σχολιάστηκε επίσης η έναρξη των τελικών του πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Βασιλειάδη να τονίζει την ανάγκη για να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι στη σειρά των αγώνων με τον Ολυμπιακό. Από την πλευρά του, ο Τάκης Τριαντόπουλος τόνισε ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια από τους "πράσινους" για να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση και να κυλήσουν όλα ομαλά.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24