ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπανούλης: "Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που τον γνώρισα"

ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον τεράστιο σεβασμό και την εκτίμηση που είχε προς τον Θανάση Γιαννακόπουλο και συλλυπήθηκε την οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ανάμεσα σε εκείνους που πήγαν στην Μητρόπολη για να αποχαιρετήσουν τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού φυσικά και γνώριζε τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού από την θητεία του στους πράσινους και έτσι θέλησε να πει το δικό του "αντίο".

Κατά την έξοδό του από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου ο Βασίλης Σπανούλης δεν μπόρεσε να κρύψει την εκτίμηση που είχε στο πρόσωπο του εκλιπόντα.

"Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Είναι τεράστια η απώλεια. Τον ευχαριστώ για όλα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που τον γνώρισα και τον έζησα. Ηταν σπουδαία προσωπικότητα και από τους κορυφαίους παράγοντες. Αγαπούσε παθολογικά αυτό που έκανε. Είχε τεράστια αγάπη προς το πρόσωπό μου και εγώ τεράστιο σεβασμό και εκτίμηση προς τον ίδιο. Οι σχέσεις μας δεν χάλασαν ποτέ" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κόσμος που ήταν έξω από την Μητρόπολη χειροκρότησε τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ