ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκέψεις για δεύτερο "μπαμ"!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέιν ήταν η αρχή αλλά μπορεί να μην είναι το τέλος! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την έκπληξη με την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τουSport24.gr είναι πιθανόνα ενεργοποιήσει και δεύτερη... έξυπνη βόμβα!

Μετά τον Έιντριαν Πέιν, είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει και σε δεύτερη μεταγραφή παίκτη. Η διοίκηση είναι έτοιμη για όλα σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο και ουδείς πλέον μπορεί να αποκλείσει περαιτέρω ενίσχυση προκειμένου η ομάδα να αυξήσει τις πιθανότητές της να πάει στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου.

Ουδείς αυτή την ώρα μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τις σκέψεις του Πασκουάλ και του Γιαννακόπουλου, δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα σε ποια θέση, αλλά είναι ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός αφήνει ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να κάνει και νέα κίνηση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, όταν και λήγει η προθεσμία για την απόκτηση παίκτη στην Ευρωλίγκα.

Βάσει της λογικής, αν οι "πράσινοι" κινηθούν για επιπλέον μεταγραφή, τότε αυτή θα είναι στην περιφέρεια. Ο τραυματισμός του Λοτζέσκι και τα σκαμπανεβάσματα του Ντένμον ενδεχομένως να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό προς την κατεύθυνση ενίσχυσης, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ