ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίνγκλετον: "Μπορούμε τη νίκη στο ΣΕΦ"

BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κρις Σίγκλετον χαρακτήρισε ως κλειδί της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού την άμυνα και επεσήμανε ότι οι πράσινοι μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα στον πέμπτο τελικό.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που κατάφερε να κάνει το 2-2 στη σειρά των τελικών επικρατώντας με 71-58 επί του Ολυμπιακού. Ένας από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Πασκουάλ ήταν ο Κρις Σίνγκλετον.

Ο Αμερικανός έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στη σειρά των τελικών και με 14 πόντους ήταν μαζί με τον Καλάθη οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας του.

"Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Καταφέραμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, ήμασταν ενωμένοι και ήμασταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του" τόνισε αρχικά για τον αγώνα ο Κρις Σίνγκλετον.

Σε ό,τι αφορά το κλειδί της νίκης για τον Παναθηναϊκό ανέφερε: "Το σημαντικότερο ήταν η άμυνα. Βγάλαμε καλές συνεργασίες, ενέργεια και ήμασταν ενωμένοι μέχρι το τέλος" .

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για τον πέμπτο τελικό είπε: "Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη στο πέμπτο ματς. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πρέπει να έχουμε το ίδιο πνεύμα."

Μπουρούσης: "Ελπίζω αυτή τη φορά να φύγω νικητής"

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο Έλληνας σέντερ αρχικά κλήθηκε να μιλήσει για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε τονίζοντας: "Στο τελευταίο παιχνίδι δεν αγωνίστηκα στα τελευταία 15 λεπτά. Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα στη μέση μου. Από εκεί και πέρα δεν έκανα προπονήσεις μέχρι σήμερα το πρωί και το ζέσταμα πριν το παιχνίδι. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο ματς σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα και ό,τι γίνει.

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πήρε πιο εύκολα τη νίκη είπε: "Εκείνο που έχει σημασία είναι η νίκη και όχι η διαφορά. Χρειαζόμασταν τη νίκη για να πάμε στο πέμπτο ματς και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα".

Τέλος, για τις σκέψεις του πριν τον πέμπτο τελικό επεσήμανε: "Έχω παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια. Ελπίζω να είμαι τυχερός αυτή τη φορά να φύγω νικητής".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ