ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σφίξιμο στον τετρακέφαλο ο Γκιστ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το σφίξιμο που ένιωσε στον αριστερό τετρακέφαλο κράτησε τον Τζέιμς Γκιστ στον πάγκο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Κύμη. Εξετάσεις και αναμονή στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο μικρός χρόνος συμμετοχής (5'01'') του Τζέιμς Γκιστ στο παιχνίδι με την Κύμη ήλθε ως φυσικό επακόλουθο μετά το σφίξιμο που ένιωσε στον αριστερό τετρακέφαλο, στη διάρκεια της β' περιόδου. Ο Τσάβι Πασκουάλ τον έριξε στο παρκέ απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη προκειμένου να τον διατηρήσει σε εγρήγορση, μια στιγμή ατυχίας όμως ήταν αρκετή για να τον θέσει πρόωρα νοκ άουτ από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κατόπιν συνεννόησης των δύο ανδρών, ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ δεν αγωνίστηκε στο β' μέρος του αγώνα, ενώ το παρακολούθησε όλο με πολιτικά από την άκρη του πάγκου.

Όπως ανέφεραν από τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις και το πρωί της Τετάρτης (14/3) θα υπάρχουν νεότερα για την κατάστασή του. Σε πρώτη φάση δεν εμπνέεται πάντως ανησυχία εν όψει της αναμέτρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα (16/3, 22:00) για την EuroLeague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ