ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρίβερς: "Εβλεπα κασέτες με τον Διαμαντίδη, εύχομαι να πρόσεχα περισσότερο"!

Ρίβερς: "Εβλεπα κασέτες με τον Διαμαντίδη, εύχομαι να πρόσεχα περισσότερο"!
EUROKINISSI

Ο Κέισι Ρίβερς αποκάλυψε μία απίστευτη ιστορία από τα εφηβικά του χρόνια, όταν ο θείος του, Μπάιρον Ντίνκινς, του είχε δώσει κασέτες (!) με τον Διαμαντίδη και του είπε να μάθει από αυτές!

Ο Κέισι Ρίβερς μεγάλωσε παρατηρώντας αγώνες του Δημήτρη Διαμαντίδη. Και υπεύθυνος για αυτό είναι ο θείος του, Μπάιρον Ντίνκινς!

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν γκαρντ/φόργουορντ της Ζάλγκιρις φιλοξενήθηκε στο podcast του Τζο Αρλάουκας και αποκάλυψε μία τρομερή ιστορία από το παρελθόν του, όταν ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου του Περιστερίου και του Ηρακλή, Μπάιρον Ντίνκινς, του έδειχνε κασέτες του Διαμαντίδη για να βελτιωθεί ως παίκτης!

Συγκεκριμένα, ο Ρίβερς είπε: "Ο Θείος μου έπαιζε στην Ευρώπη και αυτό ήταν το μόνο που ήξερα για το μπάσκετ στην Ευρώπη. Όποτε ερχόταν έφερνε κασέτες. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του την Ελλάδα. Μία περίοδο αγωνιζόταν στο Περιστέρι μαζί με τον Φορντ. Παρακολουθούσαμε μαζί τους αγώνες και όταν μεγάλωνα έφερε μία κασέτα του Διαμαντίδη. Και επειδή ήταν αριστερόχειρας όπως και εγώ μου είπε 'θέλω να παρακολουθήσεις πώς παίζει. Θα γίνει σταρ. Παρακολούθησέ τον'. Οπότε συνήθιζα να βλέπω πώς έπαιζε ο Διαμαντίδης σε πολλές κασέτες και πώς έπαιζε".

Στην συνέχεια μάλιστα ο Ρίβερς είπε ότι μετανιώνει για ένα πράγμα που έκανε ή μάλλον δεν έκανε τότε παρακολουθώντας τις κασέτες του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος σήμερα γίνεται 40 ετών: " Ξέρεις ότι το ευρωπαϊκό στυλ είναι διαφορετικό σε σχέση με το αμερικάνικο και αυτά που έκανε ο Διαμαντίδης μου φαινόντουσαν διαφορετικά από αυτά που είχα συνηθίσει να βλέπω. Κοιτώντας τώρα πίσω, εύχομαι να τον είχα παρακολουθήσει αυτές τις κασέτες με πιο προσεκτικό τρόπο, ώστε να μπορούσα να το χρησιμοποιήσω και να είμαι διαφορετικός ως παίκτης!

Το τρελό βέβαια είναι ότι μετά τον αντιμετώπισα και σκεφτόμουν ότι τον έβλεπα ως νεαρός και τώρα παίζω απέναντί του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ