ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρίβερς, ο προτελευταίος στον Παναθηναϊκό

Ρίβερς, ο προτελευταίος στον Παναθηναϊκό
STOLISVAGGELIS

Ο Κέι Σι Ρίβερς είναι ο προτελευταίος παίκτης (μη διεθνής) που έφτασε στην Αθήνα, με τον Κρις Σίνγκλετον να είναι ο επόμενος που αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Την ίδια μέρα που οι πρώτοι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods πέρασαν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις , ο Κέι Σι Ρίβερς έφτασε στην Αθήνα. Ο Αμερικανός φόργουορντ του "τριφυλλιού" προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το απόγευμα της Παρασκευής (18/8) και θα ακολουθήσει το παράδειγμα των συμπαικτών του τις επόμενες ημέρες.

Παρεμπιπτόντως, ο μοναδικός που δεν έχει φτάσει ακόμη στην Ελλάδα (αλλά αναμένεται να το κάνει είτε αύριο είτε μεθαύριο) είναι ο Κρις Σίνγκλετον. Με αυτόν θα συμπληρωθεί το παζλ των παικτών που θα δώσουν το "παρών" στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των "πρασίνων", οι οποίοι πιάνουν δουλειά από την ερχόμενη εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι απόντες (λόγω παρουσίας τους στις εθνικές ομάδες) είναι οι Νικ Καλάθης, Νίκος Παππάς, Λούκας Λεκαβίτσιους, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ντίνος Μήτογλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ