ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρίβερς: "Αισθανόμουν ζεστός"

Ρίβερς: "Αισθανόμουν ζεστός"

Ο Ρίβερς ήταν ο MVP του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με 26 πόντους και στις δηλώσεις του τόνισε πως ένιωθε "ζεστός", με τον Αμερικανό να μετρά 6/10 τρίποντα. Γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν ο μεγάλος MVP της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να νικά τον Ολυμπιακό με 72-59. Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν "καυτός" στην επίθεση, ολοκληρώνοντας το ματς έχοντας 26 πόντους, μετρώντας 6/10 τρίποντα, έχοντας πάρει... φωτιά από την περιφέρεια.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην NOVA, λέγοντας τα εξής: "Αισθανόμουν ζεστός σήμερα, ένιωθα καλά, πήρα πρωτοβουλίες και έβαλα τα σουτ. Θα τους συναντήσουμε και άλλες φορές φέτος, θα παίξουμε και άλλες φορές με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να συνεχίζουμε να παλεύουμε και να είμαστε πάντα μαχητικοί. Σημαντικό πως τους νικήσαμε για δεύτερη σερί φορά φέτος".

Ο Κέι Σί Ρίβερς μετά το τέλος του παιχνιδιού, γνώρισε την αποθέωση από τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, με τους "πράσινους" να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του. Άλλωστε, για δεύτερο σερί ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν ο μεγάλος MVP της αναμέτρησης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ