ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράις: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ ιστορικό κλαμπ"

ΑΦΙΞΗ ΤΑΙΡΙΣ  ΡΑΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΑΙΡΙΣ ΡΑΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην Αθήνα βρίσκεται πλέον (και) ο Ταϊρίς Ράις, ο οποίος δήλωσε συνειδητοποιημένος και με έξτρα κίνητρο δεδομένης της ευκαιρίας που του έδωσε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να επιστρέψει στην EuroLeague.

Ο Ταϊρίς Ράις ήταν ο τελευταίος -χρονικά- παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που έφτασε στη διάρκεια της ημέρας (19/8) στην Αθήνα. Ο αριστερόχειρας γκαρντ προσγειώθηκε στην Αθήνα και το πρώτο πράγμα που είχε να πει για τη νέα του ομάδα είναι πως πρόκειται " για ένα πολύ ιστορικό κλαμπ, το οποίο γνωρίζουν όλοι στην Ευρώπη. Ξέρουν τι εστί Παναθηναϊκός. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσουμε τη δουλειά".

Σε ερώτηση για τους στόχος που θέτει με την πράσινη φανέλα, απάντησε πως " όπως κάθε χρόνο στόχος μου είναι να κερδίσω! Πάντα θέλεις να παλεύεις σκληρά, να είσαι ανταγωνιστικός και να βρεθείς σε θέση να διεκδικείς τίτλους. Αυτό θέλω να κάνω και με τον Παναθηναϊκό", ενώ αναφορικά με το έξτρα κίνητρο που θα έχει στην επιστροφή του στην EuroLeague, σημείωσε ότι " νιώθω ότι εδώ ανήκω κι ότι είναι κάτι που αξίζω γι’ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία από ένα τόσο ιστορικό κλαμπ, το οποίο με πίστεψε κι είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα".

Αναφορικά με το τι μπορούν να περιμένουν από εκείνον οι φίλοι του τριφυλλιού, είπε: " Ενέργεια, οργάνωση και πνεύμα νικητή Θα παλέψω, ξέρω ότι αυτό θέλουν οι οπαδοί κι αυτό θέλω κι εγώ. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά".

Παράλληλα, ρωτήθηκε αν μίλησε με τον Νίκο Ζήση πριν πάρει την απόφαση να πει το "ναι" στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: " Ναι φυσικά! Παίξαμε μαζί την περασμένη σεζόν. Εκτιμώ την άποψη του", για να ολοκληρώσει όσα είχε να πει επισημαίνοντας πως "πρέπει να παίξουμε μαζί! Έχουμε ένα ξεχωριστό γκρουπ, πολύ καλό στην επίθεση, συνεπώς το σκορ δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς. Αλλά θα πρέπει να παίξουμε και άμυνα και να μάθουμε να παίζουμε μαζί. Αν ο καθένας βρει τον ρόλο του τότε θα έχουμε μια εξαιρετική σεζόν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ