ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προχωράει με Γκάμπριελ

Προχωράει με Γκάμπριελ

Ο Αμερικανός φόργουορντ, Κένι Γκάμπριελ, που αγωνίζεται στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, είναι σε συζητήσεις τον Παναθηναϊκό Superfoods καθώς ταιριάζει με αυτά που θέλει ο Πασκουάλ. Καθοριστικές οι επόμενες ώρες

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του αναζητούν τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Τζέιμς Γκιστ μετά τον τραυματισμό του στον προσαγωγό στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν φτάσει αρκετά ονόματα στους «πράσινους» κι ένα από αυτά τα οποία είναι ψηλά στη λίστα είναι και του Κένι Γκάμπριελ ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο ενώ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Πριν πάει στη Ρωσία, ο Αμερικανός φόργουορντ (27χρ., υψ.2.03) αγωνίστηκε στην Καρσίγιακα με την οποία συμμετείχε στη EuroLeague ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε προταθεί τόσο στον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό.

Καθοριστικές οι επόμενες ώρες

Με την πλευρά του παίκτη έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές και οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της συγκεκριμένης περίπτωσης και το αν θα ανάψει ή όχι το πράσινο φως για την συνέχεια.

Η μπάλα είναι στο γήπεδο του Παναθηναϊκού Superfoods, αλλά όλα δείχνουν πως ο Γκάμπριελ θα είναι ο εκλεκτός του Τσάβι Πασκουάλ και της διοίκησης..

Οι «πράσινοι» αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση και θέλουν να κάνουν μια προσεκτική κίνηση για τον παίκτη που θα καλύψει την απουσία του Γκιστ, γι αυτό εξετάζουν προσεκτικά κάθε κίνηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ