ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρωταγωνιστής ο Παπαπέτρου στο φιλικό +24 επί του Άρη

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα του Άρη (84-60) σε φιλικό που διεξήχθη στην Πορταριά, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ για το "τριφύλλι".

Το δεύτερο φιλικό του στην Πορταριά έδωσε το βράδυ της Τρίτης (4/9) ο Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Άρη. Οι "πράσινοι" επιβλήθηκαν των "κίτρινων" (84-60) με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Ματ Λοτζέσκι να ηγούνται επιθετικά, με τον πρώτο να έχει 13 πόντους και τον δεύτερο έναν λιγότερο.

Μόνο για ένα δεκάλεπτο έμεινε κοντά στο σκορ ο Άρης, αφού σταδιακά οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ ανέβασαν την απόδοσή τους. Έφτασαν αρχικά στο +11 της ανάπαυλας, κι εν συνεχεία στο +21 της τρίτης περιόδου -για να φτάσει στο τελικό +24. Ο Τζέιμς Γκιστ και ο Νικ Καλάθης ήταν οι άλλοι δύο που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, την ώρα που από τον Άρη ξεχώρισαν ο Λάκι Τζόουνς και ο Μάικλ Κάιζερ.

" Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό φιλικό που μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα και να βγάλουμε συμπεράσματα. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη αθλητικότητα και ενέργεια στο παιχνίδι του. Εμείς προσπαθήσαμε να ματσάρουμε την ενέργεια αλλά και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Σε πολλά κομμάτια ήμασταν καλοί, αλλά παράλληλα είχαμε και κάποια κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό λόγω του ότι βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, ενώ και ο προπονητής προσπάθησε να ελέγξει τον χρόνο των παιδιών. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί, ενώ και στην επίθεση μπορέσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε αυτή την περίοδο. Υπάρχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και είμαι σίγουρος ότι ημέρα με την ημέρα θα είμαστε καλύτεροι και την κατάλληλη στιγμή θα είμαστε στην κατάσταση που πρέπει", ανέφερε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι διεθνείς του Παναθηναϊκού (Νικ Καλάθης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου και Γιώργος Παπαγιάννης) αναχώρησαν για την Αθήνα λόγω της έναρξης της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών. Η υπόλοιπη αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της το μεσημέρι της Τετάρτης (5/9).

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 42-31, 64-43, 84-60.

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Παπαγιάννης 2, Βουγιούκας 2, Καλαϊτζάκης 2, Σακελλαρίου 3 (1), Παπαπέτρου 13 (2), Λοτζέσκι 12 (3), Παππάς, Γκιστ 11, Καλάθης 10 (1), Τόμας 9 (2), Λάσμε 7, Μήτογλου 5, Λάνγκφορντ 5 (1), Αντετοκούνμπο 3 (1), Λεκαβίτσιους.

Άρης (Αγγέλου): Τζόουνς 14 (1), Κάιζερ 13, Μποχωρίδης 8 (2), Φλιώνης 1, Μπελ 7, Νταλό 1, Χρηστίδης 2, Σλαφτσάκης 2, Χάρις 9 (3), Αγγέλου 3 (1).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ