ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόβλημα και με Γκιστ!

Πρόβλημα και με Γκιστ!
INTIME SPORTS

Αναγκασμένος να κοιτάξει μπροστά είναι ο Παναθηναϊκός και να ρίξει το βάρος στα κομμάτια που θέλουν βελτίωση, ωστόσο έχει ν' αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ.

Η αποστολή του "τριφυλλιού" επέστρεψε το απόγευμα από την Βαρκελώνη και πλέον κοιτάζει το επόμενο ματς, αυτό με τον Κολοσσό για το Πρωτάθλημα την Κυριακή. Τα προβλήματα πάντως δεν λένε να σταματήσουν για τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής (30/10),oΤζέιμς Γκιστυποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού στη διάρκεια του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα και ήρθε να επιβεβαιώσει την ανησυχία των “πράσινων”.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου κάνουν λόγο για απουσία περίπου δύο εβδομάδων από την αγωνιστική δράση, πάνω που έβρισκε ρυθμό και ήταν ένα από τα σημαντικά κομμάτια στο φετινό ρόστερ της ομάδας. Ο Αμερικανός φόργουορντ ξεκίνησε ήδη θεραπευτική αγωγή και όπως γίνεται αντιληπτό ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι συνεργάτες του θα πρέπει να διαχειριστούν ακόμα ένα πρόβλημα το οποίο έρχεται να προστεθεί στις απουσίες που ήδη υπάρχουν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, πως αυτή τη στιγμή παραμένουν εκτός οι Νίκος Παππάς, Λευτέρης Μποχωρίδης ενώ το τελευταίο διάστημα δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, οι Βλάντο Γιάνκοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς. Πλέον το βάρος θα πέσει στον Σέρβο σέντερ αφού η απουσία του Γκιστ είναι πλήγμα για την ομάδα κι ενώ μετά τον Κολοσσό ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ζιέλονα Γκόρα για την τέταρτη αγωνιστική τηςEuroleague,όπου οι “πράσινοι” θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Δεν το αφήνει έτσι ο Τζόρτζεβιτς

Από κει και πέρα, οι δικαιολογίες για την ήττα στη Βαρκελώνη είναι πολλές και όχι άδικα καθώς ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε με σημαντικές απουσίες κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Παρόλα αυτά υπάρχουν κομμάτια του παιχνιδιού που η ομάδα του “τριφυλλιού” έπρεπε και θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση. Όπως ν' αποφύγει το νωθρό πρόσωπο που παρουσίασε ειδικά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και το διάστημα που... έχτιζε τη διαφορά.

Το σημείο που ήρθε αυτή ήττα δεν κοστίζει καθόλου και στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν καλά πως να αξιοποιήσουν αυτό το μάθημα. Με πρώτο και καλύτερο τον Σάσα Τζόρτζεβιτς που έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του στο “Παλάου Μπλαουγκράνα” και φυσικά περιμένει καλύτερη εικόνα στα επόμενα ματς.

Η προσοχή των “πράσινων” στρέφεται στο ματς με την ομάδα της Ρόδου για το Πρωτάθλημα, όπου είναι μια καλή ευκαιρία ο Παναθηναϊκός ν' ανεβάσει στροφές και να κάνει μια δυνατή προπόνηση, με όσους παίκτες είναι πλέον ετοιμοπόλεμοι. Η προετοιμασία του “τριφυλλιού” θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ όπου το τεχνικό επιτελείο θα δει και την κατάσταση των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ