ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πρότυπο ηθικής ο Μίλαν Τόμιτς"

"Πρότυπο ηθικής ο Μίλαν Τόμιτς"
INTIME SPORTS

Ο Μίλαν Τόμιτς καταφέρθηκε εναντίον του Σάσα Τζόρτζεβιτς με αφορμή τη μεταξύ τους διαμάχη μετά το τέλος του ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό να απαντά σε όσα ανέφερε ο ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού.

Το τρίτο ημίχρονο από το ΟΑΚΑ καλά κρατεί αφού η διαμάχη του Σάσα Τζόρτζεβιτς με τον Μίλαν Τόμιτς έδωσε την αφορμή στον δεύτερο να μιλήσει για όσα έγιναν στη φυσούνα. Ο ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού καταφέρθηκε εναντίον του Σάσα Τζόρτζεβιτς και του Νικ Καλάθη , με την αντίδραση του Παναθηναϊκού να είναι άμεση.

" Αξίζουν ιδιαίτερης βαρύτητας τα λόγια ενός ανθρώπου, του οποίου η συμπεριφορα διαχρονικά ως παίκτης, προπονητής και παράγοντας αποτελούσε πρότυπο ηθικής", έλεγαν -αναφερόμενοι στον Μίλαν Τόμιτς- οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Ενώ συνέχισαν σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου και την άρνησή του να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε : " Επίσης, σε ό,τι αφορά τον κ. Σφαιρόπουλο, με δεδομένο ότι μέσα σε δέκα ημέρες έχασες δύο φορές από τον Παναθηναϊκό, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από το να ακολουθεί το σενάριο των προκατόχων του", ήταν η σχετική τοποθέτηση από το "τριφύλλι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ