Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι

Ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε την τιμωρία του Παναθηναϊκού Superfoods με πρόστιμο ύψους 2.000€ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με πρόστιμο ύψους 2.000€ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τη συμπεριφορά των φίλων του "τριφυλλιού" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε την τιμωρία των "πρασίνων", για τα υβριστικά συνθήματα, τη χρήση φωτοβολίδων και τη ρίψη ενός μπουκαλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έκτασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 29-1-2018.

2) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:

α) για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, λεκτικά και δι’ ανάρτησης πανό, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ΕΥΡΩ,

β) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου (χρήση φωτοβολίδων χειρός - καπνογόνων και κροτίδων ήχου), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ΕΥΡΩ,

γ) για ρίψη κερμάτων και πλαστικής φιάλης νερού που δεν κατέπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ΕΥΡΩ, κατά τον ίδιο ως άνω αγώνα.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24