ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσέγγισε τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας ο Παναθηναϊκός

Προσέγγισε τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας ο Παναθηναϊκός
2014 NBAE

Στον Παναθηναϊκό εξετάζουν την αγορά για να είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο και ένας από τους παίκτες που προσέγγισαν, είναι ο Λιθουανός Ντονάτας Μοτιεγιούνας.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει την πρότασή του στον Κρις Σίνγκλετον και προσπαθεί να τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ για άλλα δυο χρόνια με 3.300.000 δολάρια συνολικές αποδοχές, κοιτάζει και την αγορά ώστε να είναι έτοιμος να καλύψει ενδεχόμενο κενό που μπορεί να προκύψει στη φροντ-λάιν του .

Ο μεν Σίνγκλετον ψάχνει το ΝΒΑ και αν βρει καλή πρόταση μπορεί να αποχωρήσει έως τις 20 Ιουλίου, ο δε Όγκαστ έπαιξε στα Summer League του Ορλάντο και του Λας Βέγκας με τους Miami Heat. Ο ομογενής σέντερ έκανε μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις, έχει κι αυτός δικαίωμα να βρει συμβόλαιο έως τις 20 του μήνα και γι' αυτόν τον λόγο οι "πράσινοι" προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο.

Ενας από τους παίκτες που τους αρέσει είναι ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας, την πλευρά του οποίου προσέγγισαν για να βολιδοσκοπήσουν τις διαθέσεις της. Ο 26χρονος ύψους 2μ.13 Λιθουανός μπορεί να καλύψει και τις δυο θέσεις της ρακέτας, έχει εξαιρετικό περιφερειακό σουτ, είναι αριστερόχειρας και μετά από δυο χρόνια με πολλή ταλαιπωρία, τραυματισμούς και αντιδικίες με τους Houston Rockets, θέλει να βρεθεί σε μια καλή κατάσταση, σε μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να βρει ξανά ρυθμό και να πιάσει τα γνωστά του στάνταρ.

Τη σεζόν 2016-17 ο Μοτιεγιούνας έπαιξε στους New Orleans Pelicans (4.4 πόντοι και 3 ριμπάουντ ανά 14.1 λεπτά συμμετοχής σε 34 αγώνες), ενώ κορυφαία σεζόν του ήταν το 2014-15 όταν είχε στους Houston Rockets 12 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ως βασικός, ανά 28.7 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ