ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονητής της χρονιάς ο Πεδουλάκης

Προπονητής της χρονιάς ο Πεδουλάκης
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης κυριάρχησε στη ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου προπονητή της Basket League ΟΠΑΠ. "Είναι η εποχή των πολλών, όχι του ενός", σχολίασε ο τεχνικός των "πρασίνων".

Μετά το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης πρόσθεσε στο βιογραφικό του και τον τίτλο του καλύτερου προπονητή της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο 49χρονος τεχνικός των "πρασίνων" κυριάρχησε στη ψηφοφορία των εκπροσώπων του Τύπου. Συγκέντρωσε 90 βαθμούς και 28 πρωτιές.

Δεύτερος ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης απέσπασε 38 βαθμούς και μια προτίμηση για τον τίτλο του κορυφαίου. Την πρώτη 3άδα έκλεισε ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου με 30 και τρεις πρωτιές.

Το ύφος των δηλώσεων του Πεδουλάκη δεν απομακρύνεται από παλαιότερες επισημάνσεις του. Οι διακρίσεις ανήκουν σε όλους και όχι σε έναν.

Η δήλωση του Πεδουλάκη:

" Ουσιαστικά η διάκριση αυτή αντικατοπτρίζει μια ομαδική δουλειά, στην οποία οι πρωταγωνιστές ήταν οι παίκτες. Αυτοί είναι πάντα το επίκεντρο, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά. Και επίσης αφορά όλο το τεχνικό επιτελείο, αλλά και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Έγινε μια καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι σε ατομικό, σε ομαδικό επίπεδο. Πιστεύω ότι αυτό είναι το κλειδί και ότι αυτή η διάκριση αφορά όλους στην ομάδα από τον πρόεδρο μέχρι τον Πάρη (και το λέω αυτό όχι γιατί ο φροντιστής μας είναι ο τελευταίος σε προσφορά, αλλά γιατί αυτό είναι το οργανόγραμμα μιας ομάδας), σε μια χρονιά που ήταν διαφορετική και δύσκολη.

Και θα ήθελα και να τους ευχαριστήσω όλους για τη βοήθειά τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Από την πρώτη ως την τελευταία μέρα. Πιστεύω ότι και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ είδαν μια δουλειά που έγινε από μια ομάδα ανθρώπων και αυτή τη δουλειά επιβράβευσαν. Δεν πιστεύω στις ατομικές διακρίσεις, γιατί συνήθως "παγιδεύουν" τους ανθρώπους. Άλλωστε είναι η εποχή των πολλών και όχι του ενός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ