ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πράσινος" ξεσηκωμός για την κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πλήθος προσωπικοτήτων από τον αθλητικό και πολιτικό χώρο αναμένεται να βρεθεί στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του Παύλου Γιαννακόπουλου την Τετάρτη (13/6), ενώ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα τη συνοδεύσουν από τη Μητρόπολη στο Α' Νεκροταφείο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (13/6) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η οικογένειά του. Το γεγονός ότι από το πρωί όμως, θα υπάρχει λαϊκό προσκύνημα στη σορό του στη Μητρόπολη Αθηνών δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, και όχι μόνο, να τον αποχαιρετήσουν.

Από τις 8:00 έως τις 13:30 που θα είναι δυνατή η απόδοση φόρου τιμής στον ιστορικό παράγοντα του "τριφυλλιού", αναμένεται να περάσουν από τη Μητρόπολη πλήθος μεγάλων προσωπικοτήτων του αθλητικού και πολιτικού κόσμου της χώρας. Πέραν αυτού μάλιστα, οι οπαδοί των "πρασίνων" θα κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους, αφού έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πομπή από τη Μητρόπολη μέχρι το Α' Νεκροταφείο (όπου θα γίνει η ταφή του, σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο).

Χιλιάδες μηχανάκια με οπαδούς του "τριφυλλιού" θα βρίσκονται στο πλευρό του, για το "ύστατο χαίρε" σε μια κίνηση ευγνωμοσύνης και αγάπης προς το πρόσωπο του παράγοντα, που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ