ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: "Χρειαζόμαστε ακόμα τέσσερις νίκες για τα playoffs"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε ενόψει του αυριανού (24/2) αγώνα με την Ρεάλ ότι ο Παναθηναϊκος χρειάζεται 4 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια αν θέλει να αγωνιστεί στα playoffs της EuroLeague

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για τη Μαδρίτη, όπου θα αντιμετωπίζει αύριο (24/2) την Ρεάλ (22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 26η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Ρικ Πιτίνο να ξεκαθαρίζει ότι οι "πράσινοι πλέον χρειάζονται 4 νίκες στα εναπομείναντα 9 παιχνίδια της κανονικής περιόδου για να αγωνιστούν στα playoffs.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: " Χρειαζόμαστε ακόμα τέσσερις νίκες για τα playoffs, αυτός είναι ο αριθμός των νικών που χρειαζομαστε για να είμαστε σίγουρα στα playoffs. Δεν ξέρουμε πού θα έρθουν, αλλά πρέπει να φροντίσουμε να παίξουμε όσο πιο σκληρά και δυνατά γίνεται στα παιχνίδια που απομένουν. Θα πρέπει να παίξουμε όπως στα τρία πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα".

Αναφορά με τον αγώνα με την Ρεάλ, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: " Η Ρεάλ προέρχεται από μία απίστευτη εμφάνιση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με δύο σημαντικές απουσίες. Κάποιες φορές στο μπάσκετ μία ομάδα παίζει καλύτερα όταν έχει απουσίες, αφού οι παίκτες συσπειρώνονται επειδή έχουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και παίζουν σαν πληγωμένες τίγρεις".

Κλείνοντας, τόνισε σχετικά με την ήττα από τη Μπαρτσελόνα: " Στο τελευταίο παιχνίδι ηττηθήκαμε επειδή δεν κάναμε μπλοκ-άουτ. Αυτό μαζί με τα λάθη ήταν οι λόγοι που χάσαμε. Η Μπαρτσελονα είχε μεγαλύτερο μέγεθος και αθλητικότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ. Αυτή η έλλειψη μεγέθους είναι ο λόγος που πρέπει να κάνουμε λιγότερα από 10 λάθη σε κάθε παιχνίδι. Αν κάνουμε λιγότερα από 10 λάθη και κάνουμε μπλοκ-άουτ θα έχουμε ελπίδες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ