ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: "Το να πάρουμε κάποιον δεν είναι η λύση για τα ριμπάουντ"

EUROLEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter το πρόβλημα που έχουν οι πράσινοι στον τομέα των ριμπάουντ τονίζοντας πως μια μεταγραφή δεν θα άλλαζε την κατάσταση.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ την φετινή σεζόν είναι τα ριμπάουντ κάτι που φάνηκε και στην αναμέτρηση απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Οι πράσινοι πήραν καλό βαθμό στην επίθεση, έκαναν λάθη, όμως προδόθηκαν από τα ριμπάουντ τους.

Ο Ρικ Πιτίνο αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα και σήμερα (15/12) επανήλθε διαδικτυακά.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter ο κόουτς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τόνισε πως μία μεταγραφή δεν θα έλυνε το πρόβλημα και πως χρειάζεται ατομική βελτίωση. "Πρέπει να κάνουμε κάτι δραστικό με τα ριμπάουντ μας. Δεν γίνεται ο πόιντ γκαρντ να είναι ο πρώτος μας ριμπάουντερ. Το να πάρουμε κάποιον αυτήν την στιγμή δεν είναι η λύση. Η απάντηση είναι να βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση και να δουλέψουμε στην ατομική βελτίωση" έγραψε χαρακτηριστικά ο Ρικ Πιτίνο.

Δείτε το tweet του:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ