ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: "Θα πρέπει να τερματίσουμε στην 4η θέση"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  -  ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε ότι οι δύο επόμενοι αγώνες του Παναθηναϊκού είναι κρίσιμοι για την προσπάθειά του να κατακτήσει την 4η θέση στην κανονική περίοδο της EuroLeague.

O Παναθηναϊκός πέταξε για την Ισπανία, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (31/1) την Βαλένθια (22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 22η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Ρικ Πιτίνο να χαρακτηρίζει εξαιρετικά κρίσιμο το παιχνίδι.

Ο Αμερικανός τεχνικός αναφέρθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα καθώς και στον επομενο με τον Ερυθρό Αστέρα (5/2), τονίζοντας ότι αυτοί οι αγώνες θα κρίνουν πολλά στην προσπάθεια των "πράσινων" να κατακτήσουν την τέταρτη θέση.

Συγκεκριμένα, ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε: "Τα δύο προσεχή παιχνίδια είναι κρίσιμα για εμάς. Για να είναι εξαιρετική η χρονιά για εμάς θα πρέπει να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση. Αυτό καθιστά τις επόμενες δύο αναμετρήσεις ως τις πιο σημαντικές της σεζόν".

Σχετικά με τον αγώνα με την Βαλένθια, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε: "Η Βαλένθια είναι μια εξαιρετική ομάδα στην επίθεση, όπως άλλωστε και οι περισσότερες ισπανικές. Σουτάρουν πολύ καλά έξω από τη γραμμή των 6,75μ., ενώ είναι καλοί και κάτω από το καλάθι.

Πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα προστατεύσουμε τη ρακέτα μας κρατώντας τους μακριά από αυτή και να αποτρέψουμε από το να βρουν ελεύθερα σουτ τριών πόντων. Ευχόμαστε να είναι ένα κλειστό παιχνίδι και στο τέλος να κερδίσουμε εμείς".

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριελήφθη ο Γιώργος Παπαγιάννης, ενώ εκτός έμεινε ο Νίκος Παππάς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ