ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: "Θα πετάξω χαρταετό, διορθώνω τον Παπαγιάννη όπως τον Γιούιν»

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρικ Πιτίνο είπε νέες επικές ατάκες μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε πολύ εύκολα τον Πανιώνιο με 96-71 και ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε τα ελληνικά έθιμα τονίζοντας ότι θα πετάξει χαρταετό, ενώ στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι διορθώνει τον Γιώργο Παπαγιάννη με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και με τον Πάτρικ Γιούιν.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο 66χρονος τεχνικός ο οποίος νωρίτερα είχε σχολιάσει ότι το μπάσκετ είναι η ζωή του είπε:

" Έχω αγοράσει ήδη τον χαρταετό μου. Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας θα πετάξω χαρταετό. Πρέπει να βρω ένα χωριό που θα με αποδεχθεί. Μου αρέσουν τα θαλασσινά. Θα τηρήσω όλα τα έθιμα. Όταν είσαι στην Ελλάδα, πρέπει να τηρείς τα έθιμά της. Είμαι κοντά στo στις Συρακούσες, όπου καταγόταν ο πατέρας μου και θα τηρήσω όλα τα έθιμα".

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε:

" Ο Τόμας παίζει πάρα πολύ καλά από την πρώτη ημέρα κι ο Παπαγιάννης βελτιώνεται συνεχώς... Επιθετικά ο στόχος μας είναι να σκοράρουμε 22-25 πόντους σε κάθε δεκάλεπτο και το κάνουμε. Δίνουμε περισσότερες ευκαιρίες στα παιχνίδια και αυτό δεν μου αρέσει. Έχουμε κάνει 21 λάθη. Θέλω να έχουμε κάτω από 12 λάθη και απόψε είχαμε 21. Προπονώ επαγγελματίες όπως προπονώ παίκτες στα κολέγια. Δεν διορθώνω τον Παπαγιάννη με διαφορετικό τρόπο απ' ότι έκανα με τον Γιούιν".

Διαβάστε ακόμα: Πιτίνο: "Δεν χρειάζομαι ύπνο, αναπνέω, τρώω και πίνω το μπάσκετ"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ