ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: "Στο επόμενο ματς περιμένω να υπάρχουν μόνο γυναίκες 25-40 ετών"

Πιτίνο: "Στο επόμενο ματς περιμένω να υπάρχουν μόνο γυναίκες 25-40 ετών"

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από το Περιστέρι, ενώ σχολίασε με τον δικό του τρόπο την... απουσία των φιλάθλων από το γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός δεν φύγει νικητής από το Περιστέρι και ο Ρικ Πιτίνο μετά το τέλος της αναμέτρησης εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να δώσει "ανάσες" στον Νικ Καλάθη, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως το παιχνίδι διεξήχθη χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.

"Θα ήθελα να συγχαρώ το Περιστέρι. Έκανε πολύ καλή δουλειά. Ο στόχος μας ήταν φυσικά να κερδίσουμε, αλλά το σημαντικό ήταν να μην έχουμε τραυματισμούς. Είμαστε ικανοποιημένοι που κανένας παίκτης μας δεν τραυματίστηκε. Προχωράμε, κοιτάμε μπροστά για να προετοιμαστούμε για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν τον προβληματίζει η απόδοση της ομάδας:

"Ο στόχος ήταν να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Γι’ αυτό και ξεκούρασα τον Καλάθη και πειραματίστηκα με άλλα πράγματα. Θέλαμε να κερδίσουμε το ματς, αλλά αυτό που μας ένοιαζε ήταν να μην κτυπήσει κανένας και να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη. Ένας από τους στόχους μας δεν ήταν να πάρουμε αήττητοι το πρωτάθλημα, αλλά να πάρουμε το πρωτάθλημα"

Όσον αφορά το γεγονός πως το παιχνίδι διεξήχθη χωρίς την παρουσία φιλάθλων, είπε: "Έχω ζήσει πολλές εμπειρίες εδώ. Έναν τελικό Κυπέλλου με μικρά παιδιά, ένα παιχνίδι Κυπέλλου να μη βγαίνει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, ένα παιχνίδι πρωταθλήματος να μην κατεβαίνει η αντίπαλη ομάδα και ένα παιχνίδι σε άδειο γήπεδο. Περιμένω το επόμενο παιχνίδι να έχει μόνο γυναίκες 25-40 ετών".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ