ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: "Είχαμε στόχο 12 κλεψίματα και κάναμε 11"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χαρούμενος για την εικόνα του Παναθηναϊκού, αλλά και ευχαριστημένος από τον κόσμο της Λήμνου δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο μετά το ματς με τον Ήφαιστο.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου στον μικρό στόχο που είχε βάλει για το ματς της 14ης αγωνιστικής της Basket League 2018/19.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

" Προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μέρα μικρά βήματα προόδου. Είναι κάτι που καταφέρνουμε σε μεγάλο βαθμό. Σήμερα είχαμε δώσει έμφαση στο να κάνουμε δώδεκα κλεψίματα. Κάναμε έντεκα, πράγμα που είναι καλό. Η δουλειά μας βρίσκεται σε εξέλιξη. Όταν έχεις διαρκώς αγώνες και σου λείπουν οι ώρες προπόνησης, περιμένεις τα αποτελέσματα που θες να έρχονται σε μικρές δόσεις.

Όπου κι αν πάω, εντυπωσιάζομαι από τον κόσμο που συναντώ. Γιατί δείχνουν με πολύ ωραίο τρόπο τη φιλοξενία τους και την αγάπη για την ομάδα. Καταλαβαίνω ότι ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός είναι κάτι διαφορετικό, αλλά η φιλοξενία είναι εξαιρετική.

Ο προπονητής του Ηφαίστου είναι πολύ ταλαντούχος. Η Λήμνος είναι ένα πανέμορφο νησί, απόλαυσα τον περίπατο που έκανα σήμερα. Γι’ αυτό πιστεύω πως είναι ωραίο μέρος να φέρεις τον αθλητισμό εδώ γιατί προσθέτει κι άλλα πράγματα που μπορούν να προσελκύσουν τον κόσμο στο νησί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ