ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: "Εάν πείσω τα παιδιά μου, θα επιστρέψω"

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ 2019 / ΠΑΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ / ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ 2019 / ΠΑΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ / ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρικ Πιτίνο είπε ότι αισθάνθηκε σαν βασιλιάς στους έξι μήνες που έμεινε στην Ελλάδα και είπε ότι θα εάν πείσει τα παιδιά του να συνεχίσει τον Παναθηναϊκό, θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο Ρικ Πιτίνο φεύγει από την Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της COSMOTE TV αμέσως μετά την λήξη του 3ου τελικού . Ο Αμερικανός προπονητής παραδέχτηκε ότι αισθάνθηκε σαν βασιλιάς στο χρονικό διάστημα που πέρασε στην Ελλάδα, τόνισε όμως ότι το εάν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό θα εξαρτηθεί από την οικογένειά του και την γνώμη των παιδιών του, τα οποία θα δει στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα.

" Είχα κάποιους στόχους που ήθελα να υλοποιήσουμε και το κάναμε. Το πιο σημαντικό απ' όλους είναι ότι οι παίκτες έγιναν ολοένα και καλύτεροι, ενώ στο ξεκίνημα έριχναν τούβλα. Είπα στην ομάδα ότι από την εποχή που ήμουν στη Νέα Υόρκη, ήταν η πρώτη φορά που ήθελα να πάω στην προπόνηση και το έκανα γι αυτούς, παρότι το γήπεδο ήταν κρύο. Πάντα μαθαίνω από το μπάσκετ, πάντα προσπαθώ να γίνω καλύτερος", είπε αρχικά ο 66χρονος προπονητής.

"Οι οπαδοί με έκαναν να αισθάνομαι σαν βασιλιάς. Στην Αγγλία οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες δεν έχουν αισθανθεί όπως εγώ. θα πάω στη Νέα Υόρκη, θα μιλήσω με όλα τα παιδιά μου και εάν τα πείσω να έρθουν μαζί μου, θα επιστρέψω. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ σαν βασιλιάς και συνέβη αυτό. Ήμουν βασιλιάς για έξι μήνες. Εάν επιστρέψω, θα πρέπει να εγκαταλείψω το κολεγιακό μπάσκετ για πάντα. Εάν επιστρέψω θα είναι ο Παναθηναϊκός και μετά ο θάνατος".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ