ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: Δεν πάει στο All Star Game, ταξιδεύει για τις ΗΠΑ

Πιτίνο: Δεν πάει στο All Star Game, ταξιδεύει για τις ΗΠΑ

Ο Ρικ Πιτίνο δεν θα δώσει το "παρών" στο EKO All Star Game που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης το ερχόμενο Σαββατοκύριο, καθώς θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Μανωλόπουλος στη θέση του.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν θα βρεθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί το EKO All Star Game. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει για τις ΗΠΑ για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους και έτσι δεν θα μπορέσει να δώσει το "παρών" στα "Δύο Αοράκια".

Ο Αμερικανός τεχνικός θα αναχωρήσει μετά το ματς του τριφυλλιού με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ και θα επιστρέψει στη χώρα μας την επόμενη εβδομάδα. Να σημειωθεί πως ο Ρικ Πιτίνο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να καθίσει στον πάγκο της Team Maciulis έχοντας στο πλευρό του τον Βαγγέλη Ζιάγκο για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Νικ Καλάθη. Μετά από αυτή την εξέλιξη, όμως, θέση στην τετράδα των προπονητών παίρνει ο τεχνικός του Ηφαίστου Λήμνου, Σωτήρης Μανωλόπουλος, με τα προπονητικά δίδυμα να διαφοροποιούνται.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Παπαθεδώρου μαζί με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο θα προπονήσουν την Team Calathes και ο Μάκης Γιατράς μαζί με τον Βαγγέλη Ζιάγκο την Team Maciulis.

Αυτή την αλλαγή μάλιστα ανακοίνωσε επίσημα και ο ΕΣΑΚΕ, αναφέροντας πως:

Η Οργανωτική Επιτροπή του 24ου EKO All Star Game ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στις ομάδες του Κεντρικού Αγώνα Team Calathes – Team Maciulis, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (9/2, 17:00) στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια».

* Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου Λήμνου θα αντικαταστήσει τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Μετά την αντικατάσταση του Πιτίνο και σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού για τους προπονητές, την Team Calathes θα καθοδηγήσουν οι Ηλίας Παπαθεοδώρου της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου Λήμνου και την Team Maciulis οι Μάκης Γιατράς του Προμηθέα, Βαγγέλης Ζιάγκος του Ρεθύμνου Cretan Kings.

* Ο Βασίλης Καββαδάς του Ηρακλή παίρνει την θέση του τραυματία Παναγιώτη Βασιλόπουλου του Περιστερίου Winmasters στην Team Calathes.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ