ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: "Δεν ασχολούμαι με φήμες, αλλά να βελτιώσω την ομάδα"

Πιτίνο: "Δεν ασχολούμαι με φήμες, αλλά να βελτιώσω την ομάδα"

Ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε τις φήμες ότι θα αφήσει τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στην Αμερική, τονίζοντας ότι προτεραιότητά του είναι η βελτίωση των "πράσινων".

Η καλή πορεία που διαγράφει ο Παναθηναϊκός έχει θετική επίπτωση και στο όνομά του Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός προπονητής έφυγε στιγματισμένος από την πατρίδα του, αλλά τελευταία αναφύονται φήμες που τον θέλουν να δέχεται προτάσεις, προκειμένου να επιστρέψει σε κάποιο κολέγιο των ΗΠΑ. Ο ίδιος τις σχολίασε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Κολοσσό , υπογραμμίζοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει την παρούσα στιγμή είναι ο Παναθηναϊκός.

" Θα πρέπει να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Αμερική", είπε αρχικά γελώντας ο προπονητής του Παναθηναϊκού. " Το internet είναι κάτι σπουδαίο, μπορώ τώρα να βγάλω το κινητό μου και κάνω κράτηση για οποιοδήποτε εστιατόριο θέλω, ακόμα και οδηγίες για το σπίτι σας να βρω. Το internet είναι καλό εργαλείο, ωστόσο όλα τα παιδιά που παίζουν, μπορούν να μπουν και να διαβάσουν ότι θα είμαι ο επόμενος προπονητής των Λέικερς. Δεν ασχολούμαι με τις φήμες! Στόχος μου είναι να βελτιώσω την ομάδα και τους παίκτες και αρκούμαι σε αυτό. Είτε μείνω εδώ, είτε γυρίσω στο κολεγιακό πρωτάθλημα, είτε αποσυρθώ, ο στόχος είναι να βελτιώσω την ομάδα και την εικόνα της. Όταν ήρθα, είχαμε 8 εντός έδρας και 11 εκτός έδρας ματς, με μόλις ένα “διπλό", για να μπούμε στα playoffs και είμαστε κοντά".

Όσον αφορά στο ματς με τον Κολοσσό και αυτό που ακολουθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης για την 29η αγωνιστική της EuroLeague, ο Πιτίνο είπε: "Έχουμε ένα μεγάλο ματς και θέλαμε να μείνουμε αήττητοι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέρω τον κ. Κουφό, έχει εξαιρετικά μπασκετικό μυαλό αλλά η ομάδα του δεν έχει το ταλέντο που έχουμε εμείς κι ως εκ τούτου υπήρχε διαφορά στο ταλέντο. Δεν βλέπεις κάθε μέρα η μια ομάδα να έχει 63 ριμπάουντ και η άλλη 30! Θυμάμαι πριν από 6-8 εβδομάδες είχαμε μια συζήτηση εδώ για τα playoffs και είχα πει ότι υπάρχουν πιθανότητες να μπούμε και τώρα είναι στο χέρι μας την Πέμπτη να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ