ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: "40 χρόνια και πρώτη φορά ανυπομονούσα για την προπόνηση"

Πιτίνο: "40 χρόνια και πρώτη φορά ανυπομονούσα για την προπόνηση"
EUROKINISSI

Λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τους παίκτες του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της Basket League και πανηγύρισε ακόμα ένα νταμπλ. Ο Ρικ Πιτίνο, μετά την 3η νίκη επί του Προμηθέα, αποθέωσε τους παίκτες του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, ενώ κι ο Νικ Καλάθης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του.

Ο Αμερικανός τεχνικός είπε μεταξύ άλλων: "Έχω προπονήσει σπουδαίες ομάδες αλλά πρώτη φορά στα 40 χρόνια της προπονητικής μου καριέρας ανυπομονούσα τόσο για να έρθω στην προπόνηση. Όταν ήμουν στους Νικς, στους Σέλτικς, στο Κεντάκι πάντα υπήρχαν κάποιες μέρες που δεν ήθελα να πάω στην προπόνηση για κάποιο λόγο. Αυτό δεν συνέβη τους έξι μήνες που είμαι εδώ και αυτό έγινε χάρη σε εσάς. Στην υγεία σας".

Ενώ ο Νικ Καλάθης είπε: "Έχουμε μια φοβερή ομάδα. Οι πιο έμπειροι στην ομάδα συνέβαλαν τα μέγιστα. Ο Κιθ, ο Γκιστ, ο Ιάν, ο Ματ. Δεν θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς εσάς".

Το Sport24.gr συνάντησε στο αεροδρόμιο τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος ανέφερε ότι εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινώσει την απόφασή του στο Twitter.

Δείτε την ομιλία του Αμερικανού προπονητή αλλά και τα όσα είπε ο Νικ Καλάθης στο video της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που ακολουθεί:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ