ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιστέρι - Παναθηναϊκός 91-111: Ακόμα... σκοράρει με Ράις και Φριντέτ

Περιστέρι - Παναθηναϊκός 91-111: Ακόμα... σκοράρει με Ράις και Φριντέτ
EUROKINISSI

Ακόμα μία "πλούσια" επιθετικά φιλική αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο οποίος επικράτησε 111-91 του Περιστερίου, στο δεύτερο τεστ του Αργύρη Πεδουλάκη μετά από εκείνο με τον Ηρακλή.

Στο πρώτο φιλικό με τον Ηρακλή, ο Παναθηναϊκός πλησίασε την... 100άρα (99-79). Αυτή τη φορά, "έσπασε" και αυτό το φράγμα απέναντι στην πρώτην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, επικρατώντας 111-91 στο "Α. Παπανδρέου".

Κοινός παρονομαστής, όμως, αυτών των δύο τεστ για τους "πράσινους" ήταν η πολύ παραγωγική τους επίδοση και τα θετικά πρώτα δείγματα ως προς τον πλουραλισμό των επιθετικών λύσεων, προσώπων και τρόπων σκοραρίσματος. Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση για τον Ταϊρίς Ράις (21 πόντους) αλλά και τον Τζίμερ Φριντέτ (15 πόντους) που εντυπωσίασαν επιθετικά, καθώς επίσης και από τους Ουάιλι (16 πόντους) και Τόμας (πρώτος σκόρερ με 24 πόντους) που βοήθησαν καταλυτικά την ομάδα του "τριφυλλιού" να φτάσει τους 101 πόντους από το... 37' της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του φιλικού, ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας δήλωσε: "Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε και αξιολογούμε καταστάσεις που δουλεύουμε τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις και σίγουρα μέσα από την εικόνα θα διορθώσουμε τα λάθη μας που είναι φυσιολογικό να γίνουν σε αυτή την περίοδο. Όσο ανεβαίνει το επίπεδο των φιλικών, έχουμε το Σάββατο ένα παιχνίδι με την Ούνικς που είναι μια ομάδα επιπέδου Εuroleague, θα δούμε διαφορετικές καταστάσεις και τον βαθμό βελτίωσης σε κάποιες καταστάσεις που κάνουμε λάθη αλλά είναι λογικό γι’ αυτή την περίοδο. Στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας το πιο σημαντικό είναι να μπουν οι βασικές αρχές της ομάδα, να γίνουμε ομάδα. Να θέλει ο καθένας να παίξει για τον συμπαίκτη του και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Σ’ αυτά τα στοιχεία έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και τώρα μέσα από τα φιλικά θα μπορέσουμε να αξιολογούμε κάποιες καταστάσεις και να βελτιωνόμαστε. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι η ομάδα δείχνει ότι έχει πολύ ταλέντο και στο ανοικτό παιχνίδι, να τρέξει στο τρανζίσιον που θα είναι η δύναμη της και τη νέα σεζόν. Πρέπει να βελτιωθούμε και σε κάποια κομμάτια στο διάβασμα του παιχνιδιού. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και συνεχίζουμε".

Τα δεκάλεπτα: 22-34, 51-64, 73-81, 91-111

Περιστέρι (Ζούρος): Μπλέικ 17 (1), Ξανθόπουλος 2, Σκορδίλης 5, Αγραβάνης 8 (2), Σαλούστρος 6, Τόλα 4, Γόντικας, Μόρισον 5, Χάτσερ 6 (1), Γκρέι 24 (4), Μόουζες 14 (2).

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Πεδουλάκης): Τόμας 24 (3), Ράις 21 (4), Ουάιλι 16, Φριντέτ 15 (1), Μπράουν 9 (1), Τζόνσον 8 (2), Παππάς 8 (1), Μήτογλου 5 (1), Βουγιούκας 3, Παπαδάκης 2, Μπέντιλ, Περσίδης.

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε στιγμιότυπο του αγώνα με το καλάθι και φάουλ του Νίκου Παππά:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ