ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιμένει τον Χάμιλτον για να δώσει τον Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός

Brooklyn Nets center Justin Hamilton (41) in the first half of an NBA basketball game Friday, Feb. 24, 2017, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Brooklyn Nets center Justin Hamilton (41) in the first half of an NBA basketball game Friday, Feb. 24, 2017, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Στον Αμερικανό σέντερ Τζάστιν Χάμιλτον στρέφεται ο Παναθηναϊκός Superfoods, που όμως δεν είναι ακόμη ελεύθερος. Από αυτόν θα κριθεί η υπόθεση του Κρις Σίνγκλετον.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις τάξεις του Παναθηναϊκού και το θέμα του Κρις Σίνγκλετον φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ομάδα του «τριφυλλιού». Συγκεκριμένα η πρόταση της Χίμκι αναμένεται να φτάσει στο 1.100.000 ευρώ, τη στιγμή που ο Αμερικανός παίκτης είναι… φευγάτος έχοντας ακούσει και την πολύ μεγαλύτερη πρόταση που το έχουν καταθέσει οι Ρώσοι σε σχέση με τις εν Ελλάδι ετήσιες αποδοχές του.

O Παναθηναϊκός όμως για να δώσει την συγκατάθεσή του θα πρέπει να πάρει την θετική απάντηση από τον Τζάστιν Χάμιλτον (27χρ., υψ. 2.13), μία περίπτωση όμως που για την ώρα μοιάζει δύσκολη ωστόσο οι δύο παίκτες συνδέονται με τον ίδιο ατζέντη που ενδεχομένως να παίξει ρόλο. Ο Χάμιλτον έγινε ανταλλαγή από τους Νετς στους Ράπτορς, δεν είναι ελεύθερος, αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να "κοπεί", αφού για την ερχόμενη σεζόν έχει συμβόλαιο 3 εκατ. δολαρίων, ενώ 2 εκατ., ώστε να έρθει ξανά στην Ευρώπη.

Έκανε καλή χρονιά στο ΝΒΑ (6.9 πόντους και 4.1 ριμπάουντ ανά 18.4 λεπτά συμμετοχής), δεν είναι ο σέντερ που αγωνίζεται στη ρακέτα καθώς κινείται αρκετά περιφερειακά και μάλιστα εκτελεί από το τρίποντο. Για την απόκτησή του έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η πρώην ομάδα του, η Βαλένθια με αποτέλεσμα η περίπτωσή του μοιάζει δύσκολη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ