ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέιν: "Μυθικός Hall of Famer ο Πιτίνο"

Πέιν: "Μυθικός Hall of Famer ο Πιτίνο"

O Έιντριαν Πέιν ντύθηκε και πάλι στα "πράσινα" και ο Αμερικανός δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε και στον Ρικ Πιτίνο και στους φίλους του "τριφυλλιού".

Ο αρραβώνας του Παναθηναϊκού με τον Έιντριαν Πέιν κατέληξε σε γάμο, καθώς το πρωί της Κυριακής ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας των δύο πλευρών και ο Αμερικανός σέντερ λίγες ώρες μετά μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας του.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και που θα αγωνιστώ ξανά στο ΟΑΚΑ, μπροστά σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο", δήλωσε αρχικά ο 28χρονος σέντερ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Έχω ήδη παίξει σε αυτή την ομάδα, ξέρω πολλά για αυτή και το διάστημα που ήμουν εκεί πέρυσι ήταν αρκετό για να δεθώ με τον Παναθηναϊκό, με τον κόσμο του, με τον οργανισμό γενικότερα αλλά και την Ελλάδα, όπου μου έλειψε να οδηγώ στους δρόμους της. Τα λάτρεψα όλα αυτά, όπως επίσης και τις προσδοκίες που μου δημιούργησαν και οι οποίες παραμένουν εξίσου μεγάλες τώρα που θα παίξω ξανά με τα πράσινα".

Τέλος, ο Έιντριαν Πέιν αναφέρθηκε και στον Ρικ Πιτίνο: "Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο, ενός μυθικού Hall of Famer και ενός προπονητή που είναι γεννημένος νικητής. Είμαι κι εγώ έτοιμος για νίκες. Πάμε πράσινοι!".

Photo credits: Eurοkinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ