ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Κρύβει κινδύνους το παιχνίδι με τη Βαλένθια"

EUROLEAGUE / ÆÅÍÉÔ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÆÅÍÉÔ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ επισημαίνοντας τις παγίδες που κρύβει το παιχνίδι.

Ο Παναθηναίκός αντιμετωπίζει τη Βαλένθια την Παρασκευή (08/11) στις 21:30 για την έβδομη αγωνιστική της Euroleague. Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το επικείμενο ματς και τόνισε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι "πράσινοι", ενώ αναφέρθηκε και στο νικηφόρο ματς με την Εφές Αναντoλού.

"Όπως όλες οι ομάδες της Euroleague, έτσι και η Βαλένθια είναι ομάδα υψηλού επιπέδου. Κάθε αγωνιστική πρέπει να δείχνεις σοβαρότητα και να βγάζεις ενέργεια μέσα στο γήπεδο, γιατί κάθε ματς κρύβει κινδύνους.

Στο παιχνίδι με την Εφές ήμασταν αρκετά καλοί. Τα τρία γκαρντ μας ήταν σε καλή μέρα και πήραν τις σωστές αποφάσεις. Ήμασταν εύστοχοι και κάναμε μία καλή νίκη", σχολίασε αρχικά.

Για τον Ντούμπλιεβιτς πρόσθεσε: "Είναι ένας παίκτης που παίζει με πλάτη και αυτό τον κάνει πολύ επικίνδυνο. Έχουμε καταστρώσει κάποια πλάνα, αλλά έχουμε και plan B".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ