ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Δεν με απασχολεί τι γράφουν τα media"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε ότι εδώ και χρόνια έχει σταματήσει να ασχολείται με αυτά που γράφουν τα ΜΜΕ, τονίζοντας ότι δεν τον απασχολεί η κριτική που του ασκείται.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για να υποδεχθεί την Αρμάνι Μιλάνο (17/10, 21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 3η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μιλάει στα ΜΜΕ με αφορμή το παιχνίδι και να είναι όσο πιο ξεκάθαρος μπορούσε.

Ο έμπειρος τεχνικός κλήθηκε αρχικά να σχολιάσει την κριτική που δέχθηκε για την ήττα από την Βιλερμπάν για την 2η αγωνιστική, τονίζοντας ότι δεν τον απασχολεί, αφού δεν διαβάζει τι γράφεται.

Συγκεκριμένα, ο Πεδουλάκης δήλωσε: " Έχω πάρει την απόφαση εδώ και μερικά χρόνια να μην διαβάζω και να μην ακούω τι λέγεται. Οι ξένοι προπονητές έχουν μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί δεν ξέρουν τι γράφεται. Καταλαβαίνω ότι πλέον υπάρχει μεγάλος αριθμός media, αλλά δεν με απασχολεί τι γράφουν".

Αναφερόμενος πάντως στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας με την γαλλική ομάδα τόνισε: "Στο προηγούμενο ματς ήμασταν συγκεντρωμένοι για 30 λεπτά, αλλά το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο, αναλύσαμε τα λάθη μας κι έτσι χτίζεται μια ομάδα, βιωματικά.

Έχουμε εστιάσει στα θέματά μας, τα δουλεύουμε καθημερινά. Κλειδί στην Βιλερμπάν ήταν η κατάσταση του Ράις που σε έξι μέρες έχασε πέντε κιλά, λόγω μίας ίωσης. Αν είχε περισσότερη ενέργεια, θα μπορούσε να ξεκουράσει για λίγο τον Νικ (Καλάθη). Δεν είχαμε φρέσκα πόδια και καθαρό μυαλό στο τέλος".

Κλείνοντας, σχολίασε σχετικά με τον αγώνα με την Αρμάνι: "Οι περισσότερες ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα στην αρχή της χρονιάς. Η Αρμάνι είναι μια σοβαρή ομάδα, δημιουργοί είναι ο Ροντρίγκεθ και ο Σκόλα, δυο παιδιά με πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι μία ομάδα που χτίζεται και βελτιώνεται".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ