ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάβλοβιτς: "Το καλύτερο φάρμακο για εμάς"

Πάβλοβιτς: "Το καλύτερο φάρμακο για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Πάβλοβιτς στάθηκε στο ότι ο Παναθηναϊκός είχε τις απαντήσεις στη βελτίωση του Ολυμπιακού, μετά το ντέρμπι του Κυπέλλου, ενώ ο Ογκιέν Κούζμιτς σχολίασε τη σημασία της δεύτερης συνεχόμενης νίκης.

Για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι αιωνίων, ο Σάσα Πάβλοβιτς είχε σημαντική συνεισφορά στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 73-69, αλλά επισήμανε ότι υπάρχουν πολλοί τομείς που χρήζουν βελτίωσης, όμως η διάθεση και η αμυντική διάθεση.

"Προσαρμοζόμαστε σιγά-σιγά ο ένας στο παιχνίδι του άλλου. Ξέραμε ότι οι αντίπαλοι μας ότι θα είχαν απαντήσεις, σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι και έπρεπε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Πήραμε τη νίκη και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό. Πρέπει να παίζουμε πιο σκληρά, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο και έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε μέσα στη σεζόν" τόνισε ο Σέρβος φόργουορντ.

Επιπροσθέτως, επεσήμανε ότι η επικράτηση στο ντέρμπι "ήταν το καλύτερο φάρμακο για εμάς, μετά την ήττα από την Κουμπάν".

Ο Ογκιέν Κούζμιτς κατέδειξε την αξία που είχε για τον Παναθηναϊκό να επιβληθεί για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες του Ολυμπιακού.

“Θέλαμε πολύ τη νίκη, γιατί μετά την ήττα από την Κρασνοντάρ την είχαμε ανάγκη. Ήταν σημαντική η δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί του Ολυμπιακού. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πολλά πράγματα να βελτιώσουμε” ανέφερε ο Σέρβος σέντερ.

Αποχωρώντας, ο Κούζμιτς αφιέρωσε τη νίκη στο νεογέννητο γιο του, ο οποίος μετράει λίγες ημέρες ζωής!

Γκιστ: "Χαίρομαι που επέστρεψα στο ΟΑΚΑ"

Ο Τζέιμς Γκιστ από την πλευρά του σχολίασε: "Είναι όμορφο το συναίσθημα που επέστρεψα να παίξω μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, είμαι χαρούμενος που συνάντησα ξανά τους φιλάθλους μας. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Η σεζόν είναι μεγάλη.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία σπουδαία και δυνατή ομάδα και σίγουρα θα παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια, όπως καλύτεροι θα παρουσιαστούμε και εμείς. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος και φέτος ο Ολυμπιακός. Η Ευρωλίγκα ξεκίνησε, σίγουρα λειτούργησε σαν φάρμακο η νίκη για την ήττα μας στη Ρωσία, αλλά πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στη Καρσίγιακα".

Φώτσης: "Δεν βιαστήκαμε να το γυρίσουμε"

Ο έμπειρος φόργουορντ του Παναθηναϊκού, δήλωσε: "Στην αρχή του αγώνα δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για να παίξουμε με μια ομάδα τόσο καλή όπως ο Ολυμπιακός. Εβαζε καλάθια σε κάθε επίθεση. Πήρε διαφορά λόγω της κακής μας άμυνας. Είδαμε ότι έπρεπε να γίνουμε πιο σκληροί και να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση. Θέλαμε να μειώσουμε σιγά-σιγά τη διαφορά. Δεν βιαστήκαμε και δεν αγχωθήκαμε. Το καταφέραμε, είχαμε καλή διαφορά στο τέλος. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ