ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάβλοβιτς: "Να φέρουμε πίσω το Πρωτάθλημα"

Πάβλοβιτς: "Να φέρουμε πίσω το Πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Πάβλοβιτς, σε συνέντευξη του, αναφέρεται στο τηλεφώνημα που του έκανε ο κόουτς Τζόρτζεβιτς, ενώ επεσήμανε πως στόχος του είναι το Πρωτάθλημα να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος σμολ-φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Σάσα Πάβλοβιτς, παραχώρησε συνέντευξη στον ΕΣΑΚΕ. Αναφέρθηκε στο πως ήρθε στο "τριφύλλι", μιλώντας για το τηλεφώνημα του κόουτς Τζόρτζεβιτς και επεσήμανε πως στόχος του είναι το φετινό Πρωτάθλημα να "βαφτεί" πράσινο.

Oι εντυπώσεις του: "Είμαστε όλοι για να φέρουμε πίσω στον Παναθηναϊκό τον τίτλο του πρωταθλήματος. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Η υποδοχή των συμπαικτών μου στα αποδυτήρια ήταν απίστευτη, όπως και του κόσμου. Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ. Ο κόουτς Σάσα μου τηλεφώνησε όταν υπέγραψε και δεν μπορούσα να αρνηθώ στον Σάσα και στον Παναθηναϊκό, που είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη. Ημουν πολύ χαρούμενος όταν δέχτηκα την πρόταση".

Για τον Παναθηναϊκό: "Η ομάδα μας είναι πολύ καλή. Εχουμε βάθος στον πάγκο και το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας τη φετινή σεζόν. Εχουμε υψηλούς στόχους ως παίκτες και ως σύλλογος. Ο Παναθηναϊκός θέλει πάντα να φτάνει όσο πιο ψηλά γίνεται και αυτό θα προσπαθήσουμε".

Για την προηγούμενη κακή σεζόν: "Συμβαίνει και στις μεγάλες ομάδες να έχουν κάποια χρονιά που χάνουν τους στόχους τους. Για τη φετινή σεζόν είναι νωρίς να μιλήσουμε ακόμα, αλλά στόχος μας είναι να φέρουμε πίσω το πρωτάθλημα και γι' αυτό θα παλέψουμε. Γι' αυτό είμαστε όλοι εδώ".

Για το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας: "Παίζουμε πολύ γρήγορα όπως ο κόουτς θέλει. Νομίζω ότι έχουμε σπουδαίους παίκτες που μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Δεν βρισκόμαστε ακόμα στο 100% της απόδοσής μας. Δουλεύουμε σκληρά και ελπίζουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Εχουμε δύσκολα παιχνίδια, ειδικά μετά από αγώνες στην Euroleague και γι' αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να νικήσουμε σε όσους αγώνες είναι δυνατόν".

Η υπόσχεση του: "Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα παίζω όσο πιο σκληρά γίνεται, πως θα εφαρμόζω τις οδηγίες του προπονητή μου και ότι θα προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα να νικά".

Για την κατάληξη μιας τέλειας σεζόν: "Η τέλεια χρονιά θα είναι να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε. Είναι πολύ δύσκολο. Εάν ήταν εύκολο θα το έκαναν όλοι, αλλά είμαστε έτοιμοι να κάνουμε σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ