ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάβλοβιτς: "Η παρουσία του κόσμου μας βοήθησε"

Πάβλοβιτς: "Η παρουσία του κόσμου μας βοήθησε"
INTIME SPORTS

"Η παρουσία του κόσμου στην προπόνηση, τα όσα μας είπαν, η στήριξη που πήραμε, ήταν ένα γεγονός που επέδρασε πολύ θετικά σε εμάς", τόνισε ο Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς στο προσωπικό του blog.

Ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα (7/12) το απόγευμα (18:00, ΝS2) θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τα Τρίκαλα, για την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. O Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς ανανέωσε το προσωπικό του blog, μιλώντας για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Το blog του Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς:

"Να βρούμε ρυθμό

Χαιρετώ τους φίλους του μπάσκετ

Ήταν μια ενδιαφέρουσα περίοδος για εμάς η τελευταία καθώς συνέβησαν αρκετά σημαντικά γεγονότα. Σε ό,τι αφορά στην Ευρωλίγκα είμαστε πλέον πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση μετά και τη νίκη μας επί της Μπαρτσελόνα. Είναι σπουδαίο συναίσθημα να παίζεις μπροστά σ ένα τέτοιο κοινό, σε γεμάτο ΟΑΚΑ. Να νοιώθεις ότι σε στηρίζουν και πιστεύουν σε σένα.

Συμφωνήσαμε όλοι ότι η παρουσία του κόσμου στην προπόνηση, τα όσα μας είπαν, η στήριξη που πήραμε, ήταν ένα γεγονός που επέδρασε πολύ θετικά σ εμάς. Κατακτήσαμε μια μεγάλη νίκη στη Σμύρνη, πετύχαμε μια δεύτερη συνεχόμενη επί της Μπαρτσελόνα και είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση στους 16 της Ευρωλίγκας. Ο στόχος μας είναι να κλείσουμε μόνο με νίκες την πρώτη φάση.

Στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι αλήθεια ότι περάσαμε αρκετά δύσκολα στο Λαύριο, απέναντι σε μια μαχητική ομάδα που ειχε ενθουσιασμό και έπαιξε δυνατά. Τους συγχαίρουμε για την προσπάθεια που κατέβαλαν και είναι δεδομένο ότι σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας. Όπως ακριβώς σεβόμαστε και τα Τρίκαλα διότι γνωρίζουμε ότι κάθε ομάδα έχει επιπλέον κίνητρο όταν αγωνίζεται απέναντί μας.

Για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτή την περίοδο που λόγω προγράμματος έχουμε αρκετούς αγώνες στο ΟΑΚΑ, άρα θα είμαστε περισσότερο καιρό στην Αθήνα, να βρούμε ρυθμό. Η επιστροφή του Νίκου Παππά μας ενισχύει ιδιαίτερα καθώς είναι παίκτης με ποιότητα και θέληση ενώ περιμένουμε και τον Λευτέρη που άρχισε σιγά σιγά να κάνει το πρόγραμμά του.

Θα επιθυμούσα, επίσης, να σταθώ στην εξαιρετική ενέργεια της ΚΑΕ με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ενημερώθηκα για την ενέργεια αυτή που έγινε σε συνεργασία με το μεγάλο μας χορηγό, Stoiximan.grκαι αμέσως σκέφτηκα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Φυσικά και συμμετέχω σ’ αυτή την ενέργεια διότι επικεντρώνεται στα παιδιά που είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μας. Σε όσους εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν αυτή τη δράση αξίζουν συγχαρητήρια και οφείλουμε όλοι να λάβουμε μέρος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ