ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παύλος Γιαννακόπουλος: "Στόχος μας το έβδομο"

Παύλος Γιαννακόπουλος: "Στόχος μας το έβδομο"
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος τιμήθηκε μαζί με τον Θανάση Γιαννακόπουλο για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και κατά την βράβευση του αναφέρθηκε στον στόχο του Παναθηναϊκού που φυσικά δεν αλλάζει και είναι η κατάκτηση ενός ακόμη Ευρωπαϊκού τροπαίου.

Οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος μέσω του Παναθηναϊκού και της αυτοκρατορίας που έχουν δημιουργήσει έχουν δώσει τα πάντα στο ελληνικό μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια και για τον λόγο αυτό βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΤ στα ετήσια βραβεία που διοργανώθηκαν την Δευτέρα.

Οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος παρέλαβαν μαζί τα βραβεία τους με τον Παύλο Γιαννακόπουλο κατά την βράβευση και στις σύντομες δηλώσεις του να θέτει ως στόχο του Παναθηναϊκού την κατάκτηση του έβδομου Ευρωπαϊκού τροπαίου.

Χαρακτηριστικά αν και πρώτος ερωτήθηκε ο Θανάσης απάντησε: "Καταρχήν την πρώτη ερώτηση θα πρέπει να την κάνετε στον Παύλο γιατί εμείς ήμαστε από την Σπάρτη και είναι ο πατριάρχης της οικογένειας".

Ποιος είναι ο στόχος του φετινού Παναθηναϊκού;
"Όπως και πάντα ένα πρωτάθλημα Ευρώπης. Ήδη ο Παναθηναϊκός έχει πρωτάθλημα Ευρώπης έχει πάρει ήδη έξι μέχρι σήμερα και θέλουμε και συνέχεια, να πάμε για το έβδομο Ευρωπαϊκό".

Θα γυρίσει ποτέ ξανά ο Ομπράντοβιτς;
"Ο Ομπράντοβιτς άφησε το στίγμα του στην Ελλάδα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Μας προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες και θα τον έχουμε για πάντα τις καρδιές μας".

Κατά την αποχώρηση του και σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο Παύλος Γιαννακόπουλος υποστήριξε μεταξύ άλλων: "Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια για την εκδήλωση του ΠΣΑΤ. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το βραβείο για μας. Στον αθλητισμό πρέπει πάντα να δίνεις και ποτέ να μην περιμένεις τίποτα".

Ποιες είναι οι στιγμές που θα σας μείνουν από όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό;
"Τα έξι Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εμείς θα ήμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα και δεδομένες τις οικονομικές συνθήκες θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ