ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Βάλαμε μεγάλα σουτ στο τέλος"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)  ΠΑΣΚΟΥΑΛ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΣΚΟΥΑΛ ICON

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στα μεγάλα σουτ που έβαλε ο Παναθηναϊκός, αλλά και στην καλή άμυνα που έπαιξε η ομάδα του στα κρίσιμα λεπτά.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο ΣΕΦ, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν δέχτηκε ερωτήσεις και έκανε ένα μικρό σχόλιο για την νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στα μεγάλα σουτ που έβαλαν οι παίκτες του στο τέλος του αγώνα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είπε τα εξής: "Είμαστε χαρούμενοι για αυτή την νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού. Και οι δύο ομάδες είχαν την δυνατότητα να κερδίσουν. Ήταν ισοδύναμες και είχαν τις ευκαιρίες τους. Εμείς βάλαμε ορισμένα μεγάλα σουτ στο τέλος και βγάλαμε καλές άμυνες σε κρίσιμες στιγμές.

Είχαμε συγκέντρωση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, και χάσαμε την συγκέντρωση μας μόνο στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, και στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου. Μετά βρήκαμε ρυθμό και βελτιωθήκαμε. Και οι δύο ομάδες άξιζαν την νίκη. Είναι αρχή της σεζόν και έχουμε πάρα πολλά πράγματα για να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας. Όμως, προφανώς και είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νίκη με ηγέτη τον Καλάθη ο Παναθηναϊκός, 71-68 τον Ολυμπιακό

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ