ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Ρωτήστε τον Γιαννακόπουλο"

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΗΜΙΤΕΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΗΜΙΤΕΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε (ξανά) στις πολλές χαμένες βολές, στον ημιτελικό με την ΑΕΚ, ενώ παρέπεμψε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όταν ρωτήθηκε για το post στο Instagram του "ισχυρού άνδρα" του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα απουσιάσει από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά μετά από 13 συνεχείς παρουσίες, με τον Τσάβι Πασκουάλ να στέκεται στις πολλές χαμένες βολές που έφεραν την ήττα από την ΑΕΚ . Ο προπονητής του "τριφυλλιού" συνεχάρη αρχικά την Ένωση για τη νίκη - πρόκρισή της, ενώ συνέχισε:

" Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο τα πρώτα 5', όπως και στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν καταφέραμε να ξεφύγουμε στο σκορ, ενώ είχαμε κάποια πλεονεκτήματα στο παρκέ. Χάσαμε πολλά εύκολα σουτ, πολλές βολές και κάναμε πολλές λάθος πάσες. Όταν χάσαμε και το πλεονέκτημα που είχαμε ξεκίνησε ένα κλειστό παιχνίδι, ένα νέο παιχνίδι. Τις σημαντικές στιγμές δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να βάλουμε τις βολές. Η ΑΕΚ τις έβαλε όλες. Πιστεύω ότι σε ένα τόσο κλειστό παιχνίδι είναι υπερβολικό να χάνεις τόσες βολές. Στο τέλος ήταν ένα από τα κλειδιά του παιχνιδιού".

Όταν, δε, του έγινε ερώτηση για το post που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αμέσως μετά από το φινάλε του ημιτελικού, απάντησε: " Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι, μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ