ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Ποια Μπαρτσελόνα; Η Ρεάλ Μαδρίτης"

Πασκουάλ: "Ποια Μπαρτσελόνα; Η Ρεάλ Μαδρίτης"

Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε τον πρώτο απολογισμό της θητείας του στον Παναθηναϊκό Superfoods, αποφεύγοντας παράλληλα να κοιτάξει πιο μακριά από το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την EuroLeague.

Στην εκπομπή " Club de la Mitjanit " του Catalunya Radio φιλοξενήθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, για να μιλήσει για τον Παναθηναϊκό Superfoods, στο τιμόνι του οποίου βρίσκεται εδώ και τρεις εβδομάδες, αλλά και τη συνέχεια της EuroLeague, περιλαμβάνει τις back to back αναμετρήσεις με Ρεάλ Μαδρίτης (16/11, εκτός) και Ολυμπιακό (18/11, εντός).

Ο 44χρονος τεχνικός εξήγησε αρχικά πως " είμαστε χαρούμενοι με το πως συμπεριφέρεται η ομάδα. Ακόμα, βέβαια, έχουμε δρόμο και πολύ δουλειά, για να γίνει η ομάδα όπως θέλουμε εμείς. Υπάρχουν ακόμη πολλά "θέματα", όπως φάνηκε και στο ματς με την Μακάμπι. Στο παιχνίδι αυτό ήμασταν καλύτεροι για 30-35 λεπτά και φτάσαμε τελικά στη νίκη. Το σημαντικό είναι, όμως, πως μέχρις στιγμής ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο".

Σε ερώτηση που του έγινε για την επιστροφή του στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", στις 2/12 για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, απάντησε πως "δ εν σκέφτομαι από τώρα το ματς με την Μπαρτσελόνα. Σκέφτομαι την εβδομάδα που έρχεται και που είναι πολύ δύσκολη. Πρώτα έχουμε το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά έχουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι για τον κόσμο μας, που είναι η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό κι έπειτα θα πάμε στο γήπεδο του Άρη. Είναι τρία πολύ μεγάλα παιχνίδια, τα οποία απασχολούν τον χρόνο μου".

Τέλος, αναφερόμενος σε αυτά που έχει συναντήσει στον Παναθηναϊκό και τις συνθήκες που επικρατούν στο "τριφύλλι", τόνισε πως " μιλάμε για ένα ιδιαίτερο και ιστορικό σύλλογο, με έξι ευρωπαϊκά τρόπαια. Εδώ ζουν με αυτή την ιδέα, πως είναι ένας σύλλογος πρωτοπόρος όπως ήταν και στο παρελθόν. Πρόκειται για έναν σοβαρό σύλλογο, δομημένο, οργανωμένο, με πολύ κόσμο, να δουλεύει για το καλό της ομάδας. Υπάρχει μια ιδέα, ώστε όλα να γίνονται καλώς καμωμένα, να είναι πάντα ανταγωνιστική η ομάδα. Αναμφίβολα είναι ένας μεγάλος και πολύ ενδιαφέρον σύλλογος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ