ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Παίξαμε για 40 λεπτά στο ίδιο επίπεδο"

Πασκουάλ: "Παίξαμε για 40 λεπτά στο ίδιο επίπεδο"

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ ο Τσάβι Πασκουαλ, δηλώνοντας ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε επειδή ήταν σοβαρός για 40 λεπτά.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν εμφανώς ικανοποιημένος μετά τη νίκη με 94-74 επί της ΑΕΚ . Και φρόντισε να το δείξει αυτό και με τις δηλώσεις του.

"Νομίζω ότι κάναμε σπουδαία δουλειά σήμερα. Παίξαμε πολύ σοβαρά με συγκέντρωση. Πρακτικά θα μπορούσα να πω ότι και τα 40 λεπτά ήμασταν στο ίδιο επίπεδο, εκτός από κάποια λεπτά στο δεύτερο δεκάλεπτο που δεν σκοράραμε για ένα διάστημα. "Αν πρέπει να πω κάποια αρνητικά σημεία θα έλεγα ότι σε καταστάσεις αιφνδιασμού στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε κάποια εύκολα καλαθια." δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για να συμπληρώσει: "Είχαμε υποψη μας οτι παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα που μας είχε κερδίσει στο κύπελλο. Η ΑΕΚ δεν είχε ηττηθει εντός΄έδρας οπότε είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Το βασικό μας κίνητρο ήταν ότι σεβόμαστε την ΑΕΚ, όχι ότι ηττηθήκαμε στο κύπελλο. Χρειάστηκε να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι για να κερδίσουμε".

Τέλος, όταν ενημερώθηκε ότι ο Παναθηναϊκός είχε 16 ασίστ στο πρώτο ημίχρονο και καμία ασίστ το δεύτερο, τόνισε: " Μου προκαλεί έκπληξη, δεν το ήξερα, αλλά αν ισχύει είναι ακριβώς λόγω αυτού που είπα: Χάσαμε ευκαιρίες στον αιφνιδιασμό για να σκοράρουμε και χάσαμε κάποια σουτ κοντά στο καλάθι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ