ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Ο Παύλος Γιαννακόπουλος πέρασε το DNA του στον Παναθηναϊκό"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος κατάφερε να καταφέρει κάτι που σε αγωνιστικό επίπεδο έχουν καταφέρει μόνο παίκτες-θρύλοι όπως ο Διαμαντίδης: Να περάσει το DNA του στην ομάδα!

Η ώρα για το 1ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" πλησιάζει. Παναθηναϊκός, Χίμκι, Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι θα τιμήσουν τη μνήμη του ιστορικού παράγοντα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να δηλώνει στην συνέντευξη τύπου του τουρνουά ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος κατάφερε κάτι που μόνο παίκτες έχουν καταφέρει στο παρελθόν: Να περάσει το DNA του στην ομαδα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού: " Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες που βρίσκονται εδώ και κάνουν ακόμα πιο σπουδαίο το τουρνουά. Είναι ευκαιρία να τιμήσουμε μία σημαντική προσωπικότητα. Παίκτες και επιτελείο θέλουμε να σταθούμε στο ύψος της περίστασης. Είναι μία ευκαιρία να ξαναδούμε τον κόσμο μας. Η σεζόν είναι μεγάλη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμμετοχή του σε αυτό το τουρνουά.

Θα προσθέσω ότι πολλές φορές όταν ένας πολύ καλός παίκτης αποσύρεται γίνεται κουβέντα για το DNA του και πώς επηρέασε την ομάδα. Έχει ειπωθεί για παίκτες που μένουν χαραγμένοι στη μνήμη του κόσμου όπως ο Διαμαντίδης και ο Ναβάρο. Μία τέτοια περίπτωση, σε άλλο επίπεδο, είναι και ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Το DNA του έχει περάσει στην ομάδα, ανήκει στην κατηγορία των αγαπημένων προσώπων, που το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα τιμά και θα θυμάται πάντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ