ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Να κάνει ο Παναθηναϊκός ένα βήμα παραπάνω"

Πασκουάλ: "Να κάνει ο Παναθηναϊκός ένα βήμα παραπάνω"

Ο Τσάβι Πασκουάλ σημείωσε τους υψηλούς στόχους που έχει ο Παναθηναϊκός για ακόμα μία χρονιά, ενώ κάλεσε τους φίλους της ομάδας του να δώσουν δυναμικό "παρών" στο τουρνουά "Π. Γιαννακόπουλος" (27-28/9).

Ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει οι φίλοι του Παναθηναϊκού να δώσουν βροντερό "παρών" στο ΟΑΚΑ στο τουρνουά "Π. Γιαννακόπουλος" (27-28/9) και άπαντες στην ομάδα του "ελπίζουμε ότι συνεχίσουμε τις επιτυχίες και θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα πιο ψηλά".

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας της ομάδας του με τον ΟΠΑΠ, ανέφερε πως "η συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ τα δύο τελευταία χρόνια συνοδεύτηκε από την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε τις επιτυχίες και θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα πιο ψηλά. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε ο ΟΠΑΠ να είναι περήφανος για τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και την ομάδα. Αυτή η συνεργασία θα ξεκινήσει με επίσημο τρόπο με το τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να έρθουν σε αυτό το τουρνουά που σημαίνει τόσο πολλά πράγματα".

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, ενώ στο πάνελ μεταξύ άλλων ήταν και οι Μάνος Παπαδόπουλος και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της "πράσινης" ΚΑΕ ανέφερε πως "η συνεργασία αυτή είναι σημαντική, καθώς συμβολίζει την ένωση δύο μεγάλων εταιρειών, του ΟΠΑΠ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίες εφέτος γιορτάζουν τα 100 χρόνια και τα 60 χρόνια λειτουργίας, αντίστοιχα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ ο ΟΠΑΠ διαθέτει τεράστια προσφορά, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και την κοινωνία γενικότερα. Ο Παναθηναϊκός θα έχει μία άριστη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, δείχνοντας ένα πραγματικά κοινωνικό πρόσωπο".

Ο 24χρονος διεθνής φόργουορντ από την πλευρά του τόνισε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ομάδα μας θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ πρεσβεύει τις ίδιες αξίες με την ομάδα μας και έχει προσφέρει πάρα πολλά τόσο στον αθλητισμό όσο και στην κοινωνία".

O επικεφαλής εταιρικών και ρυθμιστικών υποθέσεων του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, μιλώντας στην παρουσίαση της συνεργασίας, δήλωσε πως "η εφετινή σεζόν έχει "διπλή" ιστορική σημασία: Από τη μία, συμπληρώνονται τα 100 χρόνια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και από την άλλη ο ΟΠΑΠ γιορτάζει τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του. Στα 60 χρόνια της ιστορικής του διαδρομής, ο ΟΠΑΠ στηρίζει αδιάλειπτα την οικονομία, τον αθλητισμό και την κοινωνία. Πρόσφατα παραδώσαμε δύο πλήρως ανακαινισμένα σχολεία στο Ν. Βουτζά και στη Ραφήνα, τα οποία υπέστησαν σημαντικές φθορές στις πυρκαγιές του Ιουλίου. Είμαστε περήφανοι που έχουμε δίπλα μας την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην προσπάθεια μας να προωθήσουμε περαιτέρω τις αξίες του αθλητισμού", ενώ ο chief customer officer του ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι είπε πως "με στόχο την ενίσχυση της συνεργασία μας αποφασίσαμε να ενώσουμε δύο ισχυρά brands με τη μετονομασία του συλλόγου σε ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ελπίζοντας ότι η συνεργασία μας θα εμπλουτιστεί τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Θα ήθελα να ευχηθώ "καλή επιτυχία" στους παίκτες και την προπονητική ομάδα για τη σεζόν που ξεκινά και αναμένεται να είναι συναρπαστική".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ