ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Μαχητικό πνεύμα ο Ερυθρός Αστέρας"

Πασκουάλ: "Μαχητικό πνεύμα ο Ερυθρός Αστέρας"
EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε ενόψει του αυριανού (21/12) αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να "ματσάρει" την δύναμη των Σέρβων για να κερδίσει.

Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση και πανηγυρισμούς μετά την χθεσινή (19/12) νίκη επί της Μακάμπ. Η αποστολη των "πράσινων" αναχώρησε ήδη με προορισμό το Βελιγράδι, αφού αύριο (21/12, 20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, χωρίς μάλιστα να έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Νικ Καλάθη και τον άρρωστο Νίκο Παππά. Και ο Τσάβι Πασκουάλ φρόντισε αμέσως να επισημάνει τις δυσκολίες του αγώνα.

Ο τεχνικός των "πράσινων" δήλωσε χαρακτηριστικά: " Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία ομάδα που παίζει τουλάχιστον είκοσι λεπτά σε κάθε παιχνίδι με δύο παίκτες που παίζουν ταυτόχρονα κι αποτελούν απειλές από το τρίποντο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στο Βελιγράδι γιατί πρόκειται για μία ομάδα που παρουσιάζει πολύ μαχητικό πνεύμα και νομίζω είναι πρώτη στα επιθετικά ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα".

Από την πλευρά του ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε: " Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη επί της Μακάμπι στην έδρα μας, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας έχασε από τη Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα που θα εχουν παίζοντας μπροστά στο κοινό τους σε λιγότερο από 48 ώρες από το προηγούμενο ματς. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μην επηρεαστούμε πολύ από τον κόσμο και την ατμόσφαιρα, να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως κάνουμε όλη τη σεζόν έως τώρα και θα είναι στο χέρι μας να νικήσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ